Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Habera s Teamom a Polemic exkluzívne na Rádio Expres Festivale

Paľo Habera a Team Zobraziť galériu (2)
Paľo Habera a Team (Zdroj: Nový Čas)

Paľo Habera s Teamom exkluzívne iba na Rádio Expres Festivale, Polemic so špeciálnou predfestivalovou premiérou videoklipu na expres.sk.

Skupinu Team by ste na programe slovenských hudobných festivalov hľadali márne, Paľo Habera a spol. sa festivalom už celé roky úspešne vyhýbajú. V čase medzi svojimi koncertmi a nahrávaním pesničiek sa venujú rodinám a zaslúženému odpočinku. Ale kvôli Rádio Expres Festivalu urobia výnimku!

Návštevníci festivalu tak budú mať jedinečnú príležitosť, ktorá sa tak skoro nezopakuje - uvidia skupinu Team na festivalovom pódiu! Hlavný stage Rádio Expres Festivalu 2008 sa bude otriasať počas ich najväčších rockových hitov a najkrajších balád. Team pod holým nebom fanúšikovia nikde inde neuvidia, ich vystúpenie na Rádio Expres Festivale je naplánované na piatkový večer.

Exkluzívnu predfestivalovú premiéru zažil aj nový videoklip skupiny Polemic. Úžasná koncertná kapela tiež vystúpi na Rádio Expres festivale a krátko pred ním poskytla exkluzívne pre Rádio Expres svoj videoklip, ktorý so súhlasom kapely a vydavateľstva prežil svoju exkluzívnu premiéru na internetových stranách Rádia Expres.

Polemic opäť predstavil veselý videoklip, pri ktorého nakrúcaní zažili nemalé problémy. Keďže sa nakrúcalo v okolí americkej ambasády a členovia Polemicu boli oblečení v arabských habitoch, neunikli pozornosti polície, ktorá im dala počas nakrúcania poriadne zabrať.

Novinka skupiny Polemic Viera určite zaznie aj na Rádio Expres festivale, pričom vystúpenie Polemicu je naplánované na sobotu.

Druhý ročník Rádio Expres Festivalu sa bude konať na Zlatých Pieskoch, 20. a 21. júna 2008. Okrem koncertov pripravil pre fanúšikov kopec skvelej ZÁBAVY NA EX a špeciálne autogramiády s interpretmi. 

Za super cenu 350 Sk môžete mať to najlepšie, čo slovenská hudba ponúka. Predpredaj vstupeniek je prostredníctvom siete Ticketportal. 

Line-up:
Piatok: Tomáš Bezdeda, P. S., Zdenka Predná, Vašo Patejdl, Zuzana Smatanová, Chinaski, Team, Desmod, Hex
Sobota: Raindown, Samuel Tomeček, Miro Jaroš, Komajota, Gladiator, Peter Cmorik, Miro Žbirka, IMT Smile, Robo Grigorov, Peha, Polemic

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu