Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Chippendales opäť v Bratislave!

Chippendales
Chippendales

8.12.2007 v Bratislave si môže ženské publikum vychutnať šteklivé predstavenie sexi mužského zoskupenia Chippendales.

V Amerike neprekonateľní a stále sexi. Chippendales sú jedinečným zoskupením, ktoré okrem dokonalých tiel predvádza aj profesionálne tanečné a spevácke výkony, ktoré nadchýnajú ženské publikum po celom svete a ktoré sa im za tieto výkony pravidelne odmeňuje nielen vypredanými predstaveniami a potleskom, ale aj nadšeným výskotom, najmä v chúlostivých momentoch. Pôsobenie na prítomné ženy všetkých vekových kategórií (od 18 vyššie) účinkujúci, ako dokonalí profesionáli, umocňujú priamym kontaktom s publikom.

Chippendales sú prvou profesionálnou mužskou skupinou podobného druhu, keďže sa skôr objavujú erotické a striptízové show pre mužov. Nápad uskutočniť predstavenie tanečno-speváckeho zboru sošných mladíkov dostal v roku 1979 kalifornský obchodník, keď hľadal originálnu show pre nočný klub. Od začiatku 80. rokov zaznamenali Chippendales veľký úspech v USA a začiatkom 90. rokov sa presadili aj v západnej Európe.

Názov súboru vznikol ako inšpirácia nábytkom návrhára a výrobcu Thomasa Chippendala, ktorý je v Amerike všeobecne známy. Chippendales má svoje ústredie v New Yorku, no svoje služby rozšírili už aj na Las Vegas a Londýn. Darí sa im natoľko, že značka Chippendales neustále rozširuje svoju licenciu .Sme radi, že môžeme pre slovenské publikum priniesť práve tento program .
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu