Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Zuzana Smatanová zaspieva v Prahe s Čechomorom

Zuzana Smatanová
Zuzana Smatanová

BRATISLAVA - Speváčka Zuzana Smatanová má pred Vianocami plné ruky práce. Čaká ju predvianočný koncert so skupinou Čechomor v Prahe, práca na koncertnom DVD aj vystúpenie na galavečere odovzdávania hudobných cien Slávik 2007.

Svoj nový album Tabletky odvahy Zuzana po druhý raz pokrstila v Prahe. Úlohy krstných rodičov sa zhostili slovenský herec Maroš Kramár a česká skupina Čechomor. Spolupráca Zuzany a Čechomoru sa tým ale nekončí. Slovenská Slávica a držiteľka niekoľkých ocenení Aurel hosťovala na ich vianočnom albume Sváteční Čechomor, na ktorý naspievala skladbu Keď tá jasná hviezda. Ich spolupráca vyvrcholí predvianočným koncertom v Prahe.

Zuzana sa okrem koncertovania začala intenzívne venovať práci na koncertnom DVD, ktorého vydanie je naplánované na jar budúceho roka. "Materiálu z jarného turné, kde sa točili zábery na DVD, je veľmi veľa. Musíme to teraz všetko popočúvať a pomaly začať pripravovať na mixáž," povedal manažér a basgitarista Zuzany Smatanovej Pavol Smolka.

Zuzanu a jej kapelu zamestnáva aj príprava na galavečer odovzdávania cien Slávik 2007. Predstaví sa tam so svojím aktuálnym singlom Zdá sa, že to stačí. Skladbu však nanovo a netradične zaranžujú. "Veľmi sa tešíme na vystúpenie. Singel odohráme s hosťami, ktorí mu dodajú netradičnú a zaujímavú podobu," dodal Smolka.

V Bratislave pokrstila Zuzana svoj platinový tretí album 23. októbra. Smotanou ho pre šťastie obliala speváčkina mama.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu