Pondelok30. september 2024, meniny má Jarolím, zajtra Arnold

Zimný Žákovic open roztancuje PKO

Tomáš „Yxo“ Dohňanský
Tomáš „Yxo“ Dohňanský

BRATISLAVA - Už o týždeň, v piatok 30. novembra, sa v bratislavskom PKO uskutoční Zimný Žákovic Open Festival. Na "párty pre všetkých fanúšikov letných festivalov a dobrej zábavy" vystúpia spriatelené kapely HEX, Cliché, Vetroplach, Polemic a Mig 21, ktorej frontmanom je český herec Jiří Macháček.

Všetci účinkujúci už rozbehli svoje jesenné a zimné koncertné šnúry. Český Mig 21 tú svoju nazvali Vánoční klubové tour a v Bratislave odohrajú jediný koncert v hale. Skupina Polemic poňala svoje turné aj mierne európsky. Začali ho totiž vo Viedni a okrem slovenských miest zahrajú aj osem koncertov v Českej republike.

Hexáci sa rozhodli, že hranie spolu ich stále veľmi baví a vyrazili aj na niekoľko koncertov na podporu svojej hudobnej novinky - koncertného DVD z letného Žákovicu s podtitulom "Cesta z mesta" alebo "koncert pre radosť".

Nezaháľajú ani Cliché a Vetroplach. Obe skupiny hrajú v kluboch a na študentských beániách. "Celá táto pozitívna energia a naštartovanosť kapiel sa o dva týždne zíde na jednom pódiu v bratislavskom PKO, kde prisľúbili účasť aj ďalší účinkujúci z letného festu a budú sa baviť so všetkými návštevníkmi," prisľúbil za organizátorov a skupinu HEX Yxo Dohňanský.

Bližšie informácie sú k dispozícii na oficiálnej stránke festivalu www.zakovicopen.sk.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu