Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Habera pokrstil platinový druhý album Petra Cmorika

Peter Cmorik
Peter Cmorik

BRATISLAVA - Víťaz druhého ročníka speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar Peter Cmorik v pondelok podvečer pokrstil svoj druhý album. Spevákovi i nahrávke s názvom Žijem ako viem zaželal úspechy spevák a porotca SuperStar Pavol Habera.

"Ja nemám rád krsty - dokonca ani vlastné, ale keď ma Jožko oslovil, či by som Petrovi neprišiel popriať všetko najlepšie k tomuto cédečku, aby sa to dobre predávalo, povedal som si, že áno, pretože neskrývam, že mám k nemu veľké sympatie, ako k spevákovi, pretože je naozaj výborný. Spoznali sme sa v SuperStar - niekomu to pomôže, niekomu nie. Peter je dôkaz toho, že SuperStar je dobrá cesta, keď sa človek dlhšiu dobu pokúša a nedarí sa mu zviditeľniť," povedal Habera. Petrove pesničky sú podľa neho príjemné a rád si ich vypočuje v aute.

Lenka Slaná z vydavateľstva SonyBMG bezprostredne po krste Petrovi a producentom Jurajovi Kupcovi a Jozefovi Šebovi odovzdala platinové platne za predaj albumu počas prvých štyroch týždňov od jeho vydania.

Album Žijem ako viem prišiel na trh po takmer roku a pol od Petrovho platinového debutu Nádherný deň (2006). Prináša dvanásť nových skladieb a live verziu prvého singla Dážď. Producentsky sa na albume podieľali Juraj Kupec a Jozef Šebo. Spolu s Petrom ho nahrávali Marcel Buntaj, Juraj Tatár, Martin Gašpar a Juraj Kupec. Vokály v šiestich skladbách aranžoval Rado "Vrabec" Orth. Celkový dojem z nahrávky dopĺňa aj obal, ktorý je oproti prvému podľa Petra "veľkým krokom dopredu". O grafiku bookletu sa postaral Marek Ormandík, ktorý robil obaly pre Petra Lipu alebo Andreja Šebana. Fotenie absolvoval Peter so známym českým fotografom Ondřejom Pýchom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu