Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

SLÁVIK 2007: Ktoré hlasy budú zlaté?

Vlaňajší víťazi ankety - Kuly, Zdenak Predná a Peter Cmorik
Vlaňajší víťazi ankety - Kuly, Zdenak Predná a Peter Cmorik

BRATISLAVA - Hudobní fanúšikovia môžu oddnes hlasovať za svojich obľúbených slovenských interpretov a interpretky v ankete Slávik 2007. O víťazoch v kategóriách Spevák, Skupina a víťazke v kategórii Speváčka sa bude rozhodovať do 11. novembra.

V prvý decembrový deň odvysiela televízia Markíza priamy prenos slávnostného galaprogramu, na ktorom oznámia víťazov. Diváci spoznajú aj víťazné mená v kategóriách Skokan roka, Objav roka a Rádioslávik - najvysielanejší domáci interpret. V programe pod režijnou taktovkou Petra Ňuneza a dramaturgickým vedením Gabiky Drobovej vystúpia najmä slovenské hudobné hviezdy. Divákov a diváčky bude hudobným programom sprevádzať Martin Pyco Rausch a organizátori možno pripravia aj jedno moderátorské prekvapenie.

Anketu na tlačovej konferencii podporili aj minuloroční víťazi Peter Cmorik, Kuly z kapely Desmod a nominovaná speváčka Zdenka Predná. Cmorik sa stal pred rokom spevákom roka a objavom roka. Víťazstvo v kategórii Kapela roka bude obhajovať aj skupina Desmod.

"Môžem povedať asi za všetkých interpretov, že toto hlasovanie je veľmi dôležité najmä preto, lebo v ňom hlasujú ľudia, takže si ho vážime oveľa viac. Bol by som rád, keby to bolo ako v iných štátoch, kde je o víťazstvo veľká bitka. Každý rok vyhrá iná kapela a je to pestré. Dúfam, že už sa nebude opakovať dominancia jednej kapely v tejto kategórii," zaspomínal Kuli na dlhoročnú prevahu skupiny Elán.

Novinkou tohto ročníka je internetová forma hlasovania. Okrem kupónov a sms-hlasovania tak hudobní fanúšikovia a fanúšičky môžu podporiť svojich favoritov aj internetovými hlasmi. Zo všetkých, ktorí sa zúčastnia na hlasovaní, vyžrebujú jedného výhercu automobilu s benzínom na päťtisíc kilometrov a spomedzi hlasujúcich prostredníctvom kupónov získa jedna osoba finančnú odmenu vo výške 150-tisíc korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu