Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Otec: Syn ma veľmi sklamal

Mladý petržalčan lúpil v tejto pobočke Slovenskej sporiteľne.
Mladý petržalčan lúpil v tejto pobočke Slovenskej sporiteľne.

BRATISLAVA - Rodičia Andreja K. (18) z bratislavskej Petržalky, obvineného z lúpeže v pobočke Slovenskej sporiteľne, sú šokovaní.

Nechápu, prečo ich jediný syn s pištoľou v ruke lúpil v pobočke sporiteľne. Možno to bola túžba po hýrivom živote. Mládenec sa totiž po lúpeži vozil taxíkom po meste.

"Syn mal všetko, čo sme s manželkou schopní mu dať," rozpráva Andrejov otec, bývalý policajt. Neskrýva veľké sklamanie zo synovho nerozvážneho činu.

Kriminalisti vďaka svedkom vypátrali mladého lúpežníka už deväť hodín po jeho štvrtkovom prepade pobočky sporiteľne na Ivanskej ceste. Vo veľkom nákupnom stredisku si na prepad vybral pobočku, ktorá je blízko pri vchode, aby po lúpeži mohol rýchlo ujsť. Policajti u mládenca našli ulúpených vyše 300-tisíc korún, pištoľ, parochňu a okuliare, ktorými sa pri prepade maskoval.

"Synovi sme kúpili počítač, celé dni sa na ňom hrával. Nefajčí, neviem o tom, že by pil. Po vyučení začal teraz chodiť do prvého ročníka maturitného štúdia. Čo mu chýbalo? Načo potreboval také čosi robiť? Neviem sa z toho spamätať," rozpráva Andrejov otec, ktorý bol v čase lúpeže zadržania syna v zamestnaní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu