Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Vychudnutý Casanova: Anistonovej ex poriadne zhodil!

Gerard Butler je o poznanie chudší Zobraziť galériu (10)
Gerard Butler je o poznanie chudší

LOS ANGELES – Chudne ako zmyslov zbavený! Hoci diéty od výmyslu sveta sú v Hollywoode poväčšine ženskou záležitosťou, týmto vrtochom podľahol aj jeden z mužských sexsymbolov. Stále zarastený, no o nemálo kilogramov ľahší je momentálne Gerard Butler (41). Je za tým ďalšia z jeho sexi známostí?!

Boja sa o neho! Rapídny úbytok na hmotnosti škótskeho lámača ženských sŕdc nenecháva okolie bez povšimnutia. Gerardova o poznanie chudšia figúra sa stala stredobodom pozornosti tento týždeň na after-párty, ktorá sa konala po premiére snímky The Next Three Days. Hollywoodsky fešák, spájaný v minulosti s Jessicou Simpson aj Jennifer Aniston, sa jedla ani nedotkol!

„Vyzeral vyhladovane,“ prezradil očitý svedok pre americký plátok New York Post. Naznačil pritom, že Gerard možno dokonca trpí poruchou príjmu potravy: „Odmietol všetky chody, pil iba sódu.“ Žiadaný štyridsiatnik však nad takýmito slovami iba máva rukou – vraj totiž len zatúžil po zmene!

„Chodil som do posilňovne každý deň, snažil som sa trénovať,“ prezradil na margo svojho chudnutia. „Držal som diétu a dohliadal na seba kvôli zmene,“ dodal v istom rozhovore. Jeho bacuľaté líčka ako i veľké, vypracované svaly sú teda aspoň nateraz minulosťou. Mohutnú postavu, v akej sa predviedol vo filme 300, však vraj už čakať ani nemáme. Herec totiž sebakriticky pripustil, že takto „vyvinutý“ vyzeral smiešne!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu