Piatok25. október 2024, meniny má Aurel, zajtra Demeter

Verešová havarovala, jej matka prežila zázrakom!

Modelka Andrea Verešová (25) a jej matka Ester (53) musia mať skutočne starostlivých anjelov strážnych. Zobraziť galériu (5)
Modelka Andrea Verešová (25) a jej matka Ester (53) musia mať skutočne starostlivých anjelov strážnych.

PRAHA - Modelka Andrea Verešová (25) a jej matka Ester (53) musia mať skutočne starostlivých anjelov strážnych. Hustý nočný dážď, diaľnica plná tirákov, poškodené zvodidlá a zelenooká priateľka Jaromíra Jágra napriek tomu vyviazla len s narazenou chrbticou a niekoľkými škrabancami!

Krk jednej z najobletovanejších žien planéty bude teraz niekoľko dní skrášľovať fixačný golier. Autonehodu, ku ktorej došlo v noci z piatka na sobotu, však nemusela prežiť Ester Verešová. Sedela na "mieste smrti", vedľa vodičky - dcéry Andrey.

"Bol to doslova zázrak, Pán Boh nás ochránil," vydýchla si včera po dramatickej noci Ester Verešová (53), ktorá v osudnú chvíľu sedela v dcérinom čiernom mercedese na mieste spolujazdca. Auto pár minút pred polnocou skončilo mimo diaľnice D1, neďaleko Veľkej Bíteši. "Nechápem, ako sa to mohlo stať. Normálne jazdím celkom rýchlo, ale teraz som išla stovkou, kvôli matke, ktorá sa rýchlej jazdy bojí. Bola som zavesená za tirákom a naraz sa auto stalo neovládateľné. Hádzalo to s nami sem-tam a nakoniec sme skončili v poli. Policajti hovorili, že to bol klasický aqua planning," opisuje nehodu Andrea, ktorá sa vracala z charitatívnej akcie z Bratislavy. Zatiaľ čo policajti odhadli škodu na stotisíc korún, automechanici tvrdia, že auto za milión, ktoré modelke pred rokmi daroval práve Jaromír Jágr, je zrelé do šrotu.

Namiesto skorého návratu do Prahy tak Andrea s matkou do štvrtej hodiny rannej obiehali lekárov vo Fakultnej nemocnici v Brne. "Našťastie mám len narazenú chrbticu, tak som dostala ,pancier` na krk," dodáva Andrea. Jej matku pre zmenu vystrašilo krvácanie z úst. "Bolelo ma v krku a tiekla mi krv, nechápala som, čo sa deje. Potom som zistila, že som si prehryzla jazyk," rozpráva už s viditeľnou úľavou Ester Verešová. A práve matka známej modelky nemusela z nehody vyviaznuť živá, čo dokazuje aj rozbité auto. Zdá sa, že na nepríjemné zážitky sa snažia obidve čím skôr zabudnúť. Spolu včera odleteli na chorvátsky ostrov Hvar, kde čaká Andreu úloha porotkyne v súťaži krásy Miss Jadran.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu