Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Hugh Hefner: Rozvod s týmto zajačikom na spadnutie!

Hugh Hefner a Kim Konrad
Hugh Hefner a Kim Konrad (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Zakladateľ magazínu Playboy Hugh Hefner bude od 11. marca slobodný, súd ho totiž vtedy oficiálne rozvedie s bývalou playmate Kimberly Conrad. Informovala o tom webová stránka TMZ.com s odvolaním sa na súdne dokumenty. Podľa nemenovaných zdrojov sa pár, ktorý spolu nežije od roku 1998, dohodol na rozdelení majetku.

Hugh Hefner požiadal o rozvod v septembri minulého roku. S Kimberly Conrad, s ktorou má v súčasnosti dvoch dospelých synov, sa oženil v júli 1989, o deväť rokov neskôr už žili oddelene, no naďalej boli oficiálne manželmi. O rozvod sa 83-ročný Hefner rozhodol požiadať po tom, ako ho Conrad zažalovala, pretože jej údajne dlží päť miliónov amerických dolárov (asi 3,44 milióna eur) z predaja ich spoločného domu.

On však poprel, že by manželke dlhoval akékoľvek peniaze a dodal, že jej ročne platí 250-tisíc dolárov (asi 172-tisíc eur), čo bolo súčasťou ich predmanželskej zmluvy. "Chcel som sa rozviesť, keď sme prestali spolu žiť, ona to však nechcela kvôli našim chlapcom," vysvetlil Hefner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu