Sobota21. september 2024, meniny má Matúš, zajtra Móric

Sexi Pauhofová: Vyzliekli ju!

Táňa Pauhofová na pikantnom plagáte Zobraziť galériu (4)
Táňa Pauhofová na pikantnom plagáte

BRATISLAVA – Pikantné! Už aj Slovenské národné divadlo vsadilo na nahotu. Najprv sa na plagátoch propagujúcich predstavenia objavila obnažená Gabriela Dzuríková (36) s kolegom Tomášom Maštalírom (31), teraz vyzliekli jeho partnerku Táňu Pauhofovú (26).

Nahota predáva! A zdá sa, že na obnažené zábery vsadilo už aj Slovenské národné divadlo. Nedávno sme vás informovali o pikantnom plagáte, kde prsia Gabiky Dzuríkovej zakrýval Tomáš Maštalír. Najnovšie sa na podobnej snímke evokujúcej nahotu objavila Táňa Pauhofová. Objektív fotografa zachytáva jej obnažené telo kúsok nad prsiami.

Plagát s pôvabnou ryšavkou veľmi pripomína zábery jej partnera, ktoré propagujú drámu Herodes a Herodias. Táňa však v obsadení tejto hry nefiguruje. Obrátili sme sa preto na kompetentných v samotnom divadle.

„Ide o dve odlišné veci – jedna je inscenácia Herodes a Herodias, v ktorej Táňa Pauhofová neúčinkuje a druhá vec je plagát k inscenácii Mariša, v ktorej stvárňuje titulnú postavu,“ povedala nám hovorkyňa divadla Zuzana Golianová. Zdá sa teda, že túto sezónu stavili v národnom na nahotu. Kto bude ďalší?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu