Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Para a Puding pani Elvisovej majú spoločný projekt

Členovia skupín Para a Puding pani Elvisovej. Zobraziť galériu (5)
Členovia skupín Para a Puding pani Elvisovej.

Členovia hudobných skupín Para a Puding pani Elvisovej (PPE) sa nestretávajú len na koncertných pódiách festivalov, alebo v nahrávacích štúdiách, ale trávia spolu aj voľný čas, ako napríklad aj ostatného Silvestra na chate v Kráľovej pri Senci.

Obe skupiny majú za sebou plodný rok a tak zrejme bolo čo oslavovať. Puding pani Elvisovej sa po 8-ich rokoch na scéne konečne vytasili svojim debutovým albumom "Automati" a Para uviedla na trh svoj tretí štúdiový album "Brutálna zostava". Chlapci môžu byť s výsledkom spokojní, veď podľa poslucháčskych hlasov istého nemenovaného komerčného rádia, sú práve ich albumy tým najlepším, čo na Slovensku v roku 2004 vyšlo.

Ako to však býva keď sa spolu stretnú hudobníci v kreatívnom období, tak neostane len pri žúrovaní a tak na silvestrovskej chate založili nový spoločný projekt s pracovným názvom Vymucany. Hudobníci si ako zvyčajne na chatu priniesli "španielky" a na mieste komponovali základy budúcich pesničiek. Ako bude znieť výsledok zatiaľ nie je jasné, ale kombinácia elektronicky a tanečne orientovaných "pudingáčov" a hip-hopovo gitarových "parákov" láka pozornosť, zvlášť keď ide o "unplugged" zostavu na akustických gitarách.

Skupiny sa spoznali koncom 90-ich rokov v Košiciach, keď tam Para vystupovala v rámci turné so skupinou IMT Smile a s domácimi "pudingáčmi" sa zoznámili na žúre, ktorý nasledoval po koncerte. Keď sa PPE pred pár rokmi sťahovali do Bratislavy, tak istú dobu dokonca bývali spolu v prenajatom byte na Vajnorskej ulici. PPE nedávno zremixovali "parácku" pesničku "S tebou" a výsledok môžete nájsť na webovských stránkach oboch skupín www.para.sk alebo www.ppe.sk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu