Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Šok: Deväťročnú hrdinku Milionára z chatrče takmer predal vlastný otec!

Rubina Ali Zobraziť galériu (5)
Rubina Ali

BOMBAJ - Detská hviezda filmu Milionár z chatrče sa takmer stala obeťou nechutného obchodu s bielym mäsom. Sen o skutočnom milionárovi si chcel splniť samotný otec malej Rubiny (9), ktorý sa svoju dcérku pokúsil predať za hriešnu sumu peňazí!

Indické dievčatko sa vďaka snímke ovenčenej Oscarmi dočkalo nielen obrovského úspechu, ale i poriadnej rany pod pás. Nechýbalo veľa a Rubina by sa stala obeťou nelegálnej adopcie, ktorú zinicioval jej otec Rafiq Qureshi. Obchod za dvestotisíc libier však našťastie zmarila polícia, ktorá pokryteckého a vypočítavého otca okamžite zadržala.

Rafiq Qureshi úbohé dievčatko ponúkal najskôr za 50 tisíc libier, no túto sumu neustále navyšoval paradoxne vďaka tomu, že Rubinu pozná celý svet. Rafiqov brat Moihuddin, ktorý je do celej záležitosti takisto zapletený, sa nevedomky preriekol pred novinárom v prestrojení: "Dieťa je teraz výnimočné. Toto nie je obyčajné dieťa. Toto je Oscarové dieťa."

Incident zašiel až tak ďaleko, že dvojica bratov zobrala Rubinu do hotela na údajné jednanie s bohatou rodinou z Dubaja. Rafiq však všetky obvinenia z nelegálnej adopcie poprel a trvá na svojej láske k dcére: "Tie reči nie sú pravdivé. Šiel som do hotela natáčať filmovú reklamu. Nikdy by som svoju dcéru nepredal."

Obaja bratia sa však dávnejšie nechali počuť, že boli nútení ponúknuť mladú herečku na predaj. Dôvodom malo byť nedostatočné finančné vyrovnanie zo strany producentov Oscarového filmu za Ribinino účinkovanie. Snímka Milionár z chatrče tak v konečnom dôsledku život čokoládovému dievčaťu predsa len zmenila - namiesto krajších dní jej však priniesla horkastú príchuť zúfalstva z chudoby.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu