Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Leona Lewis nerozpráva: Udrel jej miliónový honorár na mozog?!

Leona Lewis Zobraziť galériu (9)
Leona Lewis

LONDÝN - Speváčka Leona Lewis (24) v týchto dňoch prehodí s okolím sotva pár slov. Len čo získala mimoriadne štedrý honorár za súkromné vystúpenie, začala sa úzkostlivo obávať o svoje poklady v hrdle, ktoré ju živia. Kvôli "miliónovým" hlasivkám pochytila šialené maniére!

Víťazka speváckej súťaže X Factor sa zmenila na nepoznanie - nikdy nekričí, je skúpa na slovo a v noci si do spoločnosti či na žúr nevyrazí. A dôvod? Umiera strachom, že stratí svoj drahocenný hlas: "Desia ma veci, ktoré nedopadnú tak, ako ja chcem. Som zvedavá, čo by som robila, keby sa niečo stalo môjmu hlasu. Preto sa toľko o seba starám."

Leona teda momentálne veľa nerozpráva, no aspoň ľuďom okolo seba vysvetlila, prečo sa správa tak úzkostlivo. Ponocovaniu v baroch a na párty sa zďaleka vyhýba, aby nemusela prekrikovať hlasnú hudbu. Okrem toho však nesmierne túži po strojčeku, ktorý by vedel čítať jej myšlienky a nahlas by ich za ňu vyslovoval.

Zaujímavosťou je, že speváčka si hlasivky údajne nestráži kvôli strachu zo straty honorárov či slávy. Všetko vraj podstupuje z lásky k spevu, bez ktorého si život nevie ani len predstaviť: "Spev je únik. Keď spievam, idem niekam inam - preč z tohto sveta. Je to iné miesto, kde si môžem slobodne robiť, čokoľvek chcem. Je to ako sen. Spanikárila by som, ak by sa niečo zmenilo."

Populárna Britka nie je jedinou speváckou hviezdou, ktorá si extrémne chráni svoj hlas. Jej kolegyňa Mariah Carey dokáže pred koncertom mlčať neuveriteľné dva dni. Tomu sa už naozaj povie "tichá domácnosť".

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu