Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Angelina vyfasovala od Brada ultimátum: Buď svadba, alebo rozchod!

Brad Pitt a Angelina Jolie Zobraziť galériu (9)
Brad Pitt a Angelina Jolie

LOS ANGELES - Hviezdnemu rodičovskému páru Angeline Jolie (33) a Bradovi Pittovi (45) to už nejaký čas vo vzťahu škrípe. Pretrvávajúce problémy od aférky s pestúnkou sa však Brad rozhodol riešiť svojsky - buď dostane sobášny list, alebo dá svojej polovičke navždy zbohom. A dovtedy... odmieta plodiť ďalšie deti!

Exkluzívnu informáciu o pravdepodobnom sobáši hereckej dvojice Brangelina priniesol magazín OK! vo svojom najnovšom vydaní. Podľa slov blízkeho priateľa oboch celebrít sa Brad pred Angelinou k otázke svadby vyjadril úplne jednoznačne: "Buď si ma vezmeš, alebo je koniec."

Spomínaný magazín ďalej uvádza, že kým z úst Angeliny pred oltárom neodznie povestné "áno", jej plánované rozšírenie početnej rodinky sa tak skoro neuskutoční: "Brad sa chce rozhodne oženiť predtým, ako budú mať ďalšie deti." Ak teda toto ultimátum platí aj pre adopciu, krásna herečka by sa mala so svadobnými prípravami poponáhľať. Momentálne totiž umiera túžbou osvojiť si sirotu z Indie, čo aj sama prezradila detskému hrdinovi oscarovej snímky Milionár z chatrče - Azharuddinovi Mohammedovi.

Očakáva sa, že svadba prominentnej dvojice prebehne v úzkom rodinnom kruhu v New Orleans, kde vlastnia spoločné sídlo. Ich priateľ takisto prezradil, že Angelina bude mať oblečené jednoduché romantické šaty a Brad sa tohto okamihu už nemôže dočkať: "Potrebuje vedieť, že Angelina mu je skutočne oddaná. Keď sa stane pani Pittovou, Brad by mal dostať svoju odpoveď."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu