Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Sexsymbol filmu Súmrak je ako prasa: nesprchuje sa a strašne zapácha

Robert Pattinson Zobraziť galériu (4)
Robert Pattinson

VANCOUVER - Mladý herec Robert Pattinson (22) vďaka úspešnému romantickému hororu pobláznil srdcia mnohých tínedžeriek. Na nepríjemné tajomstvo by ste však pri pohľade na tohto šarmantného mladíka nikdy neprišli. Šokujúce sklamanie nastáva až pri stretnutí s ním.

Nedá sa to vraj vydržať. Na smrad, ktorý sa šíri okolo hlavnej postavy upíra Edwarda Cullena, sa sťažuje väčšina kolegov. Natáčanie ďalšieho pokračovania filmovej série sa pre okolie obľúbeného herca stáva nočnou morou.

„Smrdí. Naozaj, je to nechutné. Nikdy sa nesprchuje a to privádza ľudí do šialenstva,“ prezrádza rozzúrený zdroj pre E! News. Slovami „on kompletne zapácha“ ukončuje rozhovor.

Hlavný problém je v hercovom postoji k hygienickým návykom. Robert má totiž veľmi svojské názory. Najmä, ak ide o umývanie vlasov: „Ak ich neumyjete takých šesť týždňov, potom ich už nemusíte umývať vôbec. Začnú sa umývať samy.“

„Nemám veľký zmysel pre osobnú hygienu,“ bezstarostne odvrkne vychádzajúca hviezda.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu