Štvrtok19. september 2024, meniny má Konštantín, zajtra Ľuboslav, Ľuboslava

Diváci Jojke: Vymeňte Dočolomanského!

Populárny herec zlyhal v úlohe moderátora. Zobraziť galériu (13)
Populárny herec zlyhal v úlohe moderátora.

BRATISLAVA - Mišo, nemáš na to, odíď! Takto tvrdo a nekompromisne adresujú diváci svoje názory vedeniu Jojky, pre ktorú populárny herec Michal Dočolomanský (62) moderuje vedomostnú súťaž Páli Vám to?

Skvelému hercovi vyčítajú najmä to, že pri moderovaní je málo dravý, nevie rýchlo reagovať a chýba mu dynamika. Veď diváci v televíznom kvíze očakávajú istú dávku adrenalínu a štipku humoru. A toho je tam ako šafranu. Šéfom komerčnej televízie preto odkazujú: "Vymeňte Dočka!"

Hoci sa Dočolomanský zhostil úlohy moderátora jojkárskej súťažnej relácie Páli Vám to? len pred dvoma mesiacmi, už dnes zaplavujú televíziu JOJ desiatky mailov s nespokojnými ohlasmi divákov.

"Na reláciu Páli Vám to?, ktorú uvádza pán Dočolomanský, chodia od divákov rôzne reakcie. Pozitívne, aj negatívne," pri odpovedi zvažuje každé slovo hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth.

"Všetka česť pánu Dočolomanskému za to, ako voľakedy dokázal stvárniť herecké postavy, moderovanie však presvedčivo zahrať nedokáže," píše sa v jednom z e-mailov, ktorý bol zaslaný do "Kňažkovej" televízie.

"Chcel by som reagovať na včerajšiu reláciu Páli Vám to? Pán Dočolomanský bol síce niekedy dobrý herec, no myslím si, že takúto reláciu, ktorá by mala mať tempo a dynamiku, už nezvláda," konštatuje vo svojom e-maile divák Peter Suchý z Bardejova.

Podobného názoru je aj Helena Cejpová z Dolného Kubína. Tá umelcovi vyčíta slimačie tempo moderovania a ignoráciu diváka. "Pánovi Dočolomanskému zrak vždy smeruje na monitor a len občas sa pozrie do hľadiska. Nemyslím si, že je zlý človek, ale na uvádzanie kvízu sa nehodí," zveruje sa diváčka.

Nespokojnosť televíznych divákov prepukla hneď po odvysielaní prvých častí relácie. Okrem toho, že o svojich negatívnych postrehoch informovali vedenie televízie, mnohí sa posťažovali aj Novému Času. A ich kritika sa vyostruje! Diváci žiadajú vedenie Jojky, aby Dočolomanského vymenila za mladšieho a skúsenejšieho moderátora.

"Áno, je to pravda. Niektorí diváci chcú, aby sme stiahli moderátora z obrazovky," potvrdzuje Tóth a jedným dychom dodáva: "Výmena pána Dočolomanského však v žiadnom prípade neprichádza do úvahy. Sledovanosť jeho relácie totiž prekonala naše očakávania. Vo všetkých prieskumoch jej popularita prevyšuje konkurenčnú súťaž Superkvíz vysielanú na STV, a to je pre nás najdôležitejšie," prízvukuje hovorca súkromnej televízie. Samotný moderátor vedomostnej súťaže sa k nespokojnosti divákov odmietol vyjadriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu