Štvrtok4. júl 2024, meniny má Prokop, zajtra Cyril, Metod

Tatiana Krčméryová: Cítim, že Németh a Vittek rozhodnú

Tatiana Krčméryová Zobraziť galériu (5)
Tatiana Krčméryová

BRATISLAVA - Slovenskí futbalisti snažte sa, pretože drukovať vám bude aj fešná modelka! V sobotu znova ožije celá krajina. Či už na Tehelnom poli, alebo pri televíznych obrazovkách. Všetci budú stláčať palce, aby sme nepríjemných Lotyšov zdolali. Medzi tisíckami priaznivcov bude istotne aj slovenská vicemiss z roku 2004 Táňa Krčméryová!

Mala deväť rokov a už si zahrala futbal. "Vybrala som sa s naším dolnokubínskym dievčenským družstvom pozrieť na zápas do Ilavy. Jedna hráčka sa zranila, takže som musela nastúpiť. Dovtedy som v živote nehrala futbal, ani nepoznala pravidlá," spomína si so smiechom naša vicemiss, ktorá veľmi dlho hrala aktívne volejbal. "Šport u mňa zostal na veľmi dôležitom mieste. Snažím sa zašportovať si každý deň." Z našich futbalistov najviac pozná svojich rodákov z Oravy: súčasného generálneho sekretára SFZ Dušana Tittela a reprezentačného kouča Dušana Galisa.

"A ktorý zahraničný futbalista je pre mňa najsympatickejším? Keďže mojou obľúbenkyňou je Adriana Sklenaříková, tak jej manžel Christian Karembeau. Zatiaľ som sa s nimi nestretla, ale dúfam, že v budúcnosti sa mi to podarí," prezradila. A čo hovorí na náš futbalový útočný dvojzáprah Vittek - Németh? "Počas fotenia boli veľmi zlatí, ale trochu aj hanbliví. Pracovalo sa mi s nimi skvele. Určite by sa uplatnili aj v modelingu. Cítim, že v sobotu budú obaja strelecky úspešní a vyhráme! To si prajeme všetci. Hlavne však, aby sa nezranili," želá si Táňa, ktorá by chcela fandiť našim reprezentantom priamo na štadióne na Tehelnom poli. "Pozývam divákov na tribúny, aby sme spoločne povzbudili našich futbalistov a vytvorili fantastickú atmosféru. Pomôžme im k víťazstvu nad Lotyšskom," dodala Tatiana Krčméryová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu