Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Sestry Olsenové sú nenávidené svojím okolím

Mary-Kate a Ashley Olsenové Zobraziť galériu (13)
Mary-Kate a Ashley Olsenové

NEW YORK - Dievčatá sú ešte mladé a rady sa bavia. Samozrejme, príliš častým oslavám sa ľudia v blízkosti ich domu dvakrát netešia.

Nie je nič horšie ako mať problémy so susedmi. Tie si však dvojičky Olsenové (22) spôsobili akurát samy. Že ich na priateľskú grilovačku nikto zo susedstva nepozve, je už nad slnko jasné.

Keď hlučné a časté oslavy prekročili prah únosnosti, rozhodli sa susedia známej dvojice kontaktovať novinárov. K rozhorčeniu prispeli aj všade prekážajúce légie bodyguardov, ktorí robia len zbytočný zmätok.

Mladé herečky sa prostredníctvom médií dostali do dosť nepriaznivej situácie pred celou Amerikou. Všetci totiž súcitia s trpiacimi susedmi, ktorí si kvôli hviezdnym manierom nemôžu dopriať ani len kľudný spánok.

Hovorca sestier má ale na vec celkom iný názor: „Pokiaľ by išlo o seriózne problémy, nemyslíte, že by ich susedia adresovali radšej priamo Mary-Kate alebo Ashley, ako by zvolávali média.“ Za týmto prehlásením cítiť snahu spraviť z celého škandálu len úbohý pokus o novinársku senzáciu. Či to však pobúrenú Ameriku presvedčí, to už ťažko povedať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu