Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Šebestovej narodeniny: Milenecké ´hrátky´ a luxus

Magdaléna Šebestová Zobraziť galériu (23)
Magdaléna Šebestová

BRATISLAVA – Svojej láske poriadne dopraje! Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová dnes oslavuje svoje okrúhle 25. narodeniny. Tie si však užíva už od nedele. Vtedy totiž odletela so svojim priateľom futbalistom Filip Šebom (24) do Dubaja. Celý týždeň si tam vychutnávajú jeden druhého v hriešne drahom hoteli.

Modelka a Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová odletela spolu so svojim priateľom, futbalistom francúzskeho klubu Valenciennes Filipom Šebom, na spoločnú dovolenku do Spojených arabských emirátov. Obaja zaľúbenci si v Dubaji určite prídu na svoje.

Podľa našich informácií si totiž dopriali luxusný hotel, v ktorom 1 noc stojí viac ako 20 tisíc korún. Jedinečná kombinácia komfortného relaxu v prvotriednom hoteli, aktívny odpočinok pri tenise, golfe, vodných športoch či lyžovanie na pieskových dunách. To všetko vrátane výhodných nákupov značkového tovaru za atraktívne ceny ich oboch určite uspokojí.

Veď nenadarmo Filipa Šeba prirovnávajú k najznámejšiemu metrosexuálovi Davidovi Beckhamovi. Ani oslávenkyňa určite nepohrdne kvalitnými obchodíkmi či krásnymi piesočnatými plážami. Možnože jej Filip okrem dovolenky kúpi k narodeninám aj nejaký iný luxusný darček. Bleskovky.sk sa snažili v súvislosti s tým spojiť s modelkou, no nereagovala na esemesky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu