Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Kto má lepší sex? Eva Longoria alebo zúfalka Gabrielle Sollis

Eva Longoria
Eva Longoria

Americkú herečku Evu Longoriu preslávila na celom svete postava Gabrielle Sollis v úspešnom seriáli Zúfalé manželky. Ako vyzerá Evin súkromný život a ako ten televízny? V ktorom si užije viac?

MUŽI

- Po dvoch rokoch manželstva opustila Eva svojho hereckého kolegu Tylera Christophera. Dôvod rozchodu: chronická nevera! Od roku 2007 je vydatá za basketbalovú hviezdu Tonyho Parkera.

- Modelka Gabrielle sa vydala za podnikateľa Carlosa Solisa, ktorý si jej lásku kupoval drahými darmi. Počas manželstva a aj po ňom mala milostné aféry, v súčasnosti je vydatá za Victora Langa.

EROTIKA

- Eva svoju sexualitu prežíva naplno a trvá na tom, že najlepší sex má so svojím vibrátorom "Pocket Rocket". A tak nedávno vyrazila so svojou priateľkou Victoriou Beckham (33) na nákupy do sexshopov v Los Angeles.

- Horúci románik so záhradníkom Johnom (Jesse Metcalfe, 29) sa začal preto, že Gabrielle nudil sex s jej mužom. Neskoršie dobrodružstvá neboli o sexuálnom uspokojení, ich cieľom bolo stať sa najžiadanejšou ženou vo Wisteria Lane.

VYŽAROVANIE

- Športová strela: Je jedno, či ide o tanec, plážový volejbal alebo kondičný beh - Eva Longoria Parker je pohybom priam posadnutá, pretože tým vyrovnáva pracovný stres. Netreba sa preto čudovať, že jej telo je úplne dokonalé...

- Pokojný diablik: Keď Gabrielle kosí trávnik v koktejlových šatách, ide iba o alibi. Svoj sexappeal znásobuje odvážnymi sexi modelmi, ktoré si kupuje za peniaze svojich mužov.

VÝSLEDOK

- Eva má každopádne lepší sex. Pretože ten, kto otvorene vyjadruje svoje želania a stojí si za svoju sexualitou, ten si užije.

- Pre Gabrielle je sex v prvom rade účelová záležitosť – vďaka nemu rastie jej sebavedomie. Ako sama hovorí: "Prečo je sex s bohatými mužmi taký nudný?"

Zdroj: Blesk.cz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu