Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Sharon Stone: Kašlem na chlapov, budem baliť iba ženy!

Sharon Stone presedlala na ženy. Zobraziť galériu (16)
Sharon Stone presedlala na ženy.

LOS ANGELES – Na krásnu hollywoodsku takmer päťdesiatničku Sharon Stone môžu muži zabudnúť.

Herečka totiž vyhlásila, že v dnešnom svete už skutoční muži neexistujú a preto bude radšej baliť príslušníčky svojho pohlavia. Hviezda Základného inštinktu verí, že so ženou dokáže vytvoriť dokonalý vzťah.

„Každý je do istej miery bisexuál. Dnes sa už muži správajú ako ženy a je veľmi ťažké mať s nimi vzťah, pretože ja mám rada staromódny štýl mužov. Mám rada mužnosť a úprimne povedané, tú dnes predstavujú len ženy. Keď idete na rande so ženou, zavolá vám a povie: 'Vyzdvihnem ťa o siedmej', vezme vás niekam na skvelé miesto a vy sa môžete obliecť ako dievča," vyhlásila Sharon.

Herečka, ktorá v marci oslávi päťdesiatku, hodlá zvyšok života stráviť ako lesbička, a to aj napriek tomu, že v minulosti zamotala hlavu exmanželom Georgovi Englundovi, Michaelovi Greenburgovi a Philovi Bronsteinovi. Istý čas takisto randila s Dwightom Yoakamom.

Sharon muža nepotrebuje ani pri výchove detí. Tretieho potomka, syna Quinna, si adoptovala sama. Svojho času vyhlásila: "Nečakajte na muža, ktorý by vám dal dieťa, choďte do toho samé. A potom, keby sa ten pravý Princ „Krasoň“ predsa len našiel, príde a povie: 'Ach, to je to, čo hľadám! Rodina, ktorá na mňa čaká!'."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu