Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Olešová a Verešová na snehu: Jedna žiarila, druhá ochorela

Vyzerá to, že Lucia Olešová dokáže zdolať zjazdovku aj bez lyží. Zobraziť galériu (2)
Vyzerá to, že Lucia Olešová dokáže zdolať zjazdovku aj bez lyží.

BRATISLAVA - Hurá na lyže! Povedali si dve atraktívne krásky - modelka Andrea Verešová (26) a speváčka Lucia Olešová (19) a hneď po Vianociach vyrazili do hôr.

Čerstvá mamička Andrea sa s manželom Danielom Volopichom (42) lyžovala v Špindlerovom Mlyne a najsexi Slovenka Lucia si to namierila za starou mamou na Oravu.

Žiarili aj na lyžiarskom svahu! Andrea Verešová vyvolala poriadny rozruch na zjazdovke v Špindlerovom Mlyne, kde sa predvádzala v elegantnej hnedej kombinéze, kožušinovej baranici, ale najmä vystrojená úplne novými lyžami s pozláteným viazaním. „Nielenže sú krásne, ale sa na nich perfektne jazdí. Už mi k dokonalosti chýbajú len zlaté lyžiarky,“ vtipkovala v českej tlači modelka, ktorá počas lyžovania zverila polročnú dcéru Vanessku do starostlivosti mame Ester.

Na Orave zas budila pozornosť Lucia Olešová, aj keď sa na svahu maskovala slnečnými okuliarmi. „Chodievam sem odmalička za starou mamou,“ hovorí speváčka. Neskôr si dokonca v poľskom Zakopanom prvýkrát v živote vyskúšala jazdu na skútri. „Bolo to super, ale asi som to prehnala a teraz sa doma liečim,“ dodala Olešová.

Andrea Verešová žiarila na svahu nielen vďaka „zlatým“ lyžiam.

Olešová a Verešová na
Zobraziť galériu (2)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu