Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Spice Girls majú Victorie už plné zuby!

Victoria Beckham rada na seba strháva Zobraziť galériu (16)
Victoria Beckham rada na seba strháva (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Svetové turné skupiny Spice Girls je v plnom prúde a jeho protagonistky sa tešia veľkej pozornosti. Bežným koloritom všedného dňa všetkých piatich speváčok sa stali vypredané haly a davy šalejúcich fanúšikov túžiacich hoci len zahliadnuť svoje idoly.

Neporovnateľne väčší záujem zo strany fanúšikov je však o Victoriu Beckham (33), z čoho nemajú jej žiarlivé kolegyne radosť. Podľa denníka Daily Mail sa sfanatizovaný dav púšťa do najväčšieho kriku, hneď ako sa mikrofónu chopí Victoria a spieva samostatné party. Nikomu neprekáža, že práve ona je na rozdiel od Geri Halliwell, Melanie Brown, Melanie Chisholm a Emmy Bunton veľmi zlá speváčka a jej najväčším kreditom sú zvodné pózy pre kamery.

Stačilo niekoľko prvých dní spoločného vystupovania a dámy už zistili, že majú svojej tak vyzdvihovanej kolegyne plné zuby. „Victoria strháva celú pozornosť na seba a ostatným zo všetkého najviac prekáža, že publikum odmeňuje najhlasnejším potleskom práve ju,“ potvrdil nemenovaný člen sprievodného tímu. Podľa neho Victoria ostatných vytáča i tým, ako dôkladne si vyberá topánky s vyššími podpätkami, než majú oni a výrazne provokatívnejšie oblečenie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu