Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Bartošová ruší koncerty: Opäť na dne?

Iveta Bartošová len prednedávnom ukončila protialkoholickú liečbu. Má znova problémy?
Iveta Bartošová len prednedávnom ukončila protialkoholickú liečbu. Má znova problémy? (Zdroj: BLESK)

TRENČÍN/PRAHA - Veľký návrat speváčky Ivety Bartošovej (41) sa nekoná! Len pred pár dňami to vyzeralo, že je opäť na vrchole, a teraz... Ruší jeden koncert za druhým. Speváčka už v pondelok nečakane odriekla svoje vystúpenie v Trenčíne, a včera dokonca zrušila aj účasť na veľkolepom koncerte Kráľovné muzikálu. Dôvod? Náhla choroba.

Iveta mala v pondelok vystúpiť v Trenčíne na podujatí Diabolské Vianoce. „Telefonovala mi počas cesty do Trenčína a sťažovala sa na nejakú virózu. Neskôr volala opäť a oznámila mi, že jej stav sa zhoršil, a ide radšej k lekárovi, takže na Slovensko nepríde a aby sme ju za neúčasť na koncerte ospravedlnili...“ vysvetlil Novému Času organizátor koncertu Braňo Jančich. Keďže však speváčka neúčasť oznámila na poslednú chvíľu, v Trenčíne zanechala množstvo sklamaných divákov.

A rovnako šokovala včera aj českého producenta Janisa Sidovského. Prostredníctvom svojho manažéra Ivana Rösslera tak urobila len dvanásť hodín pred veľkolepým koncertom Kráľovné muzikálu v pražskom Hudobnom divadle Karlín. „O ôsmej ráno mi napísal manažér, že Iveta sa na ňom pre náhle ochorenie nemôže zúčastniť,“ povedal Sidovský, ktorého situácia dosť rozladila. „Samozrejme, že som sklamaný. Ponúkol som Ivete ako variant vystúpenie len v jednej piesni a výnimočne na plejbek. Pán Rössler mi však povedal, že to asi nepôjde, a aby som sa nehneval, že všetko ide mimo neho,“ spresnil Sidovský.

„Iveta má vysoké teploty, kŕče v bruchu a tráviace problémy,“ tvrdí Rössler. Je to však skutočne tak? Alebo má Iveta opäť problémy s alkoholom, či to prehnala s liekmi? Nedávno sa totiž definitívne rozišla so svojím ženatým priateľom Limportom...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu