Piatok27. september 2024, meniny má Cyprián, Damián, zajtra Václav

Hilary Swank sa bojí chorôb, denne zje 45 vitamínov

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: keystone)

LOS ANGELES – Herečka Hilary Swank je posadnutá zdravím. Denne vraj do seba napchá 45 tabletiek rôznych potravinových doplnkov a vitamínov. Hviezda filmu Chlapci neplačú sa priznala, že má panický strach z chorôb. Nad vodou ju drží vzťah s jej priateľom Johnom Campisom.

„Toto je Aloce C, ktorú si rozpúšťam vo vode. Toto je ľanový olej, toto je niečo na imunitný systém a táto tabletka je BrainWave – je to skvelé, keď si musím zapamätať veľa textov. Práve som si vzala tú najdôležitejšiu tabletku, čo je Oz Garcia Longevity Pak. Strčila som si ju do úst chvíľu predtým, než som sa s vami stretla, čo by som nemala robiť, pretože som už jednu dnes mala,“ tvrdila v rozhovore pre časopis W Hilary. Celé interview vydajú v januárovom čísle.

Hilary zdôraznila, že je so svojim priateľom Johnom Campisom skutočne šťastná: „Samozrejme, že som zamilovaná. Inak by som nebola v tomto vzťahu tak dlho, ako som. Je to skvelý človek.“

Hviezda filmu Million Dollar Baby randí s Campisom od leta 2006. Hillary sa do neho zaľúbila krátko po rozchode s manželom Chadom Lowom, s ktorým žila 8 rokov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu