Sobota28. september 2024, meniny má Václav, zajtra Michal, Michael, Michaela

Nicole Kidman si chce zahrať s Beckhamom

David a Nicole Zobraziť galériu (20)
David a Nicole

LOS ANGELES – Jedna z najznámejších herečiek súčasnosti Nicole Kidman chce mať v budúcom filme po svojom boku Davida Beckhama.

Štyridsaťročná hviezda filmu Hodiny chce obsadiť 32-ročného futbalistu od role murára. V romantickom filme z austrálskej produkcie by si mal manžel speváčky Victorie zahrať sexi svalovca.

Nicole presvedčila režiséra Baza Lurhmanna, že je to ideálny nápad, ktorý by určite filmu zaručil obrovský záujem divákov. Kidman verí, že Davidove bicepsy a vypracované brucho by nenechali nejednu ženu, ale i množstvo mužov, chladnými.

„Nicole utrúsila, že si myslí, že by bol David perfektný pre rolu vo filme a Baz súhlasil. Baz si zrejme myslí, že by mal David v Austrálii veľký úspech. Má pre tú úlohu všetky predpoklady a je veľmi skromný, takže by bol skvelý,“ uviedol nemenovaný zdroj pre Daily Star.

„V túto chvíľu je ale treba urobiť ešte kopec vecí a zostáva ešte deväť mesiacov do začiatku nakrúcania. Je to iba malá rola, ale každý dúfa, že ju David prijme,“ dodala osoba blízka režisérovi Luhrmanovi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu