Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Duo Chemical Brothers ponúklo farebnú šou

Koncert legiend tanečnej hudby anglickej skupiny Chemical Brothers v Bratislave.
Koncert legiend tanečnej hudby anglickej skupiny Chemical Brothers v Bratislave. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Britské duo Chemical Brothers v pondelok roztancovalo bratislavskú Sibamac Arénu. Fanúšikovia a fanúšičky privítali elektronickú dvojicu obrovským potleskom a postupne sa zapĺňajúca hala zmenila na tancujúcu masu.

Do konca vystúpenia takmer praskala vo švíkoch, miesta na sedenie publikum veľmi nelákali. Počas koncertu, ktorý trval viac ako hodinu a pol, zazneli aj najväčšie "chemické" hity ako Hey Boy Hey Girl alebo Out of Control. Nechýbali ani skladby Golden Path a Believe. Hudbu dotvárala laserová šou a jedinečná vizualizácia na veľkej obrazovke, ktorá zamestnávala zrak publika.

Čierno-bieli strelci sa miešali s modrými motýľmi, červenými tigrami a rozlievajúcimi sa farebnými guľôčkami. Koncert bol prierezom hudobnej produkcie dvojice, staré osvedčené skladby sa striedali s tónmi z nového albumu s názvom We Are The Night. S nočným pokojom a 22:00 hodinou stíchla aj hudba Chemical Brothers a v okolí sa šíril iba krik fanúšikov a fanúšičiek.

Na hudobnej scéne pôsobia Tom Rowlands a Ed Simons ako Chemical Brothers už viac ako 15 rokov. Vydali šesť štúdiových albumov, získali niekoľko prestížnych cien Grammy a preslávili sa aj živými vystúpeniami.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu