Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Igor Timko s manželkou Silviou čakajú druhé bábo!

Košice: 25. 11. 2007 - 17:19 hod.: Silvia a Igor sa už „svojím“ tehotenstvom netaja.
Košice: 25. 11. 2007 - 17:19 hod.: Silvia a Igor sa už „svojím“ tehotenstvom netaja.

KOŠICE - Opäť je v tom! Silvia Timková (32), manželka speváka a frontmana kapely No Name Igora Timka (28), je opäť v radostnom očakávaní.

Fakt, že je minimálne v piatom mesiaci tehotenstva, už neskryjú ani tie najdômyselnejšie šaty. Definitívne sa jej ťarchavosť potvrdila cez víkend.

Timko, ktorý mal nové cédečko spievajúceho lekára Juraja Vančíka z Košíc krstiť, prišiel do klubu v sprievode svojej manželky Silvie. Tej pod tmavomodrými šatami zreteľne presvitalo tehotenské bruško.

„Áno, sme tehotní,“ so smiechom priznal Timko, ktorý má s atraktívnou zubárkou už syna Jakubka. Ten sa narodil vlani v auguste a jeho rodičia zatiaľ nevedia, či bude mať sestričku, alebo bračeka.

„Pohlavie budúceho bábätka ešte nepoznáme, ale pre nás je najdôležitejšie to, že plod je v úplnom poriadku,“ skonštatoval líder No Name. „Meno pre naše druhé dieťatko vyberieme až vtedy, keď zistíme, či to bude chlapec, alebo dievča,“ dodal Igor Timko, ktorému sa robenie detí akosi zapáčilo... Možno aj preto, že rodičovstvo pokladá za mimoriadne povznášajúce. „Je to neopísateľný pocit. Všetci, čo majú deti, vedia, o čom hovorím. Nedá sa to k ničomu prirovnať,“ tešil sa spevák krátko po narodení prvého potomka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu