Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Superman Brandon Routh sa oženil

LOS ANGELES - Superman sa oženil, Lois Lanová napriek tomu zostala sama. Posledný z predstaviteľov tohto nadčloveka fešák Brandon Routh povedal „áno“ svojej dlhoročnej priateľke Courtney Fordovej. Obrad sa uskutočnil v sobotu na ranči El Capitan v Santa Barbare.

„Hoci sa atmosféra večer upokojila, cítim iba teplo a lásku z tejto dych berúcej zostavy,“ zverila sa magazínu People svadobná agentka Katie Tiffanyová.

Nevesta mala šaty od návrhárky Junko Yoshiokovej s krémovou čipkou a platinovými korálkami, ktoré výborne ladili k diamantovým náušniciam. Ženích bol vo skvelom kašmírovom obleku.

28-ročný Brandon požiadal o ruku svoju o rok staršiu priateľku minulý rok v lete v anglickom Glastonbury. „Boli nadšení! Bolo veľmi ťažké si to nechať pre seba,“ tvrdil rodinný priateľ.

Dvojica sa spoznala pred štyrmi rokmi, keď Routh pracoval ešte ako barman v Hollywoode. „Pracoval som v Lucky Strike. Bol som tam barmanom. A jej brat tam mal svoj svadobný večierok,“ spomína Brandon. „Poznal sa s celou mojou rodinou v deň, keď ma prvýkrát stretol,“ dodala Fordová.

Brandon sa minulý rok preslávil hlavnou úlohou vo filme Superman sa vracia, ale zahral si tiež v Beštii Karle.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu