Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Jake dostal košom od Reese

Čerstvo rozvedená Reese sa nechce vydávať. Zobraziť galériu (9)
Čerstvo rozvedená Reese sa nechce vydávať. (Zdroj: Profimedia)

RÍM - Mal to byť romantický výlet s prekvapením. Aspoň tak si hollywoodsky herec Jake Gyllenhaal (26) predstavoval výlet v Ríme so svojou milovanou Reese Witherspoon (31).

Oscarová herečka mu však zaľúbené plány prekazila. Keď ju Jake pri prechádzke po Večnom meste požiadal o roku, Reese odpovedala: „Nie.“ O päť rokov staršia Reese len nedávno zavŕšila rozvodový proces s hercom Ryanom Philippom, s ktorým má dve deti. A práve to bola hlavná príčina Jakovho neúspechu.

Mladý herec, ktorého preslávila snímka Skrotená hora, nešetril počas výletu rôznymi romantickými gestami. Reese tak pripravoval na zlatý klinec svojho „programu“. K rozhodujúcej otázke sa odhodlal na kopci Monte Mario - kľakol si a požiadal ju o ruku. Reese sa však zachovala racionálnejšie ako on a jeho žiadosť zamietla. „Reese vraví, že je pre ňu po rozvode s Ryanom príliš skoro sa zas vydávať,“ zdôvodnil herečkin postoj jej známy a dodal: „Nechce veci uponáhľať, pretože má dve deti. Nechce ich nahnevať alebo inak narušiť.“ Vzťah so sympatickým Jakom sa však zatiaľ nebúra.

„Sú do seba šialene zaľúbení. Sú naozaj skvelý párik,“ myslí si herečkin známy o dvojici, ktorá sa zoznámila počas nakrúcania filmu Rendition začiatkom tohto roku. Romantik Jake si však bude musieť na svoju vyvolenú počkať. Dcérka Ava (8) a syn Deacon (4) sú teraz prednejší.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu