Nedeľa29. september 2024, meniny má Michal, Michael, Michaela, zajtra Jarolím

Peter Cmorik: Hrať v muzikáli bolo dobrodružstvo

Peter Cmorik bol online na Bleskovkách. Zobraziť galériu (5)
Peter Cmorik bol online na Bleskovkách.

BRATISLAVA - Ako jeden z mála spevákov zo SuperStar dokázal rozbehnúť vlastnú úspešnú kariéru. Najprv suverénne vyhral druhú sériu tejto speváckej súťaže a jeho pesnička Dážď potom prevalcovala slovenské hitparády - Peter Cmorík.



Peter Cmorik: Hrať v



O tom, čo by robil bez SuperStar:





Keby nebol v SuperStar, určite by hral ďalej. „Možno nie s takým úspechom a nie tak prezentovaný v médiách, ale určite by som hral, pretože ma to baví,“ vysvetľuje Peter Cmorík. Ak by ho však spev neuživil, určite by sa vrátil k učeniu. „Alebo by som učil a popri tom hral,“ dopĺňa.


O uplatnení sa po SuperStar:





Zvíťaziť alebo upozorniť na seba v tejto speváckej súťaži však ešte neznamená aj zaručenú spevácku kariéru, ktorá by pokračovala aj po vydaní debutového albumu. „Každý v súťaži dostane mediálnu podporu a keď z nej vyjde, tak to potrebuje potvrdiť.“ Podľa druhej slovenskej SuperStar všetko závisí od toho, aké pesničky nádejný spevák urobí, ako sa bude prezentovať a aké koncerty pripraví. „Od toho priamo úmerne narastá alebo klesá jeho popularita,“ zdôrazňuje.


O účinkovaní v muzikáloch:





Okrem pravidelných koncertov a iných povinností si stihol zahrať aj v muzikáli Traja mušketieri. Ako hovorí, bolo to pre neho dobrodružstvo. „Prijal som ponuku v ňom hrať, lebo som bol zvedavý, aké to bude.“ Napriek tomu chce byť v prvom rade spevák a prezentovať vlastnú hudbu. „Muzikál beriem len ako bočnú záležitosť. Dostal som pozvánky do ďalších muzikálov, ale neprijal som ich, pretože sa chcem venovať speváckej kariére,“ prezradil Cmorík.


Peter Cmorik pozdravil čitateľov Bleskoviek:


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu