Streda25. september 2024, meniny má Vladislav, zajtra Edita

Kylie Minogue: Bojí sa návratu zákernej rakoviny

Kylie Minogue Zobraziť galériu (13)
Kylie Minogue (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Speváčka K. Minogue (39) prežíva prvú vážnejšiu krízu po predvlaňajšej operácii rakoviny prsníka. Často je vyčerpaná a obáva sa opätovného prepuknutia choroby.

Vnútornú silu hľadá v snoch o materstve - chcela by adoptovať domorodé dievčatko. Kylie sa pre vyčerpanosť musela vzdať veľkolepých príprav na budúcoročné koncertné turné Návrat Showgirl. Pôvodnú šnúru Showgirl prerušila po náleze a operácii rakoviny v roku 2005.

Po vyliečení ju však trápil pocit nesplateného dlhu voči fanúšikom. Po nedávnom návrate do Londýna si však musela pripustiť, že vysoké pracovné tempo aké nasadila, nebol dobrý nápad.

„Moje telo si pamätá chvíle, keď bolo choré a niekoľkokrát som už mala pocit návratu dozadu,“ porozprávala Kylie časopisu Style. Možný návrat choroby ju vraj vydesí vždy, keď ju veľmi vyčerpá aj obyčajná bolesť hlavy či zápal dýchacích ciest. „Musím si odpočinúť, dať sa do poriadku a preto chodievam jazdiť na koni a obzerám sa po mieste mimo Londýna, kde by som pookriala,“ vysvetľuje Kylie. Od februárového rozchodu s hercom Olivierom Martinezom je Kylie sama. Napriek tomu uvažuje o adopcii aborigénskeho dievčatka.

Už sa o tom radila aj so sestrou Danii a rodičmi, prezradili speváčkini priatelia. „Počkám však, čo povedia lekári,“ hovorí Kylie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu