Štvrtok3. október 2024, meniny má Stela, zajtra František

Martin Konrád: Dostal kopačky!

Martin Konrád prišiel o dosiaľ najväčšiu lásku svojho života. Zobraziť galériu (3)
Martin Konrád prišiel o dosiaľ najväčšiu lásku svojho života. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Láska im dlho nevydržala! Účinkovanie v SuperStar bolo pre vzťah jedného z najmladších spevákov tvrdou skúškou, ktorú s najväčšou pravdepodobnosťou nezvládol.

Rebelant Martin Konrád (15) a jeho dlho utajovaná priateľka Kristínka (17) už totiž nie sú spolu. Párik sa údajne mal v tichosti rozísť pred niekoľkými dňami!

Vzťah podľa informácií Nového Času ukončila 17-ročná plavovláska. „Kristína ho opustila. Asi nemala chuť o jeho priazeň bojovať so stovkami Maťových ctiteliek, ale nie je vylúčené, že si medzitým našla nového priateľa,“ povedal Novému Času Konrádov kamarát, ktorý tvrdí, že v tomto vzťahu bol viac zaľúbený Martin.

Preňho bola o takmer dva roky staršia Kristínka prvou veľkou láskou, kým jeho priateľka mala v tejto oblasti oveľa viac skúseností. „Ja som doteraz zažíval iba také krátke romániky, ale s ňou je to naozaj vážny vzťah,“ povedal Konry v čase, keď ešte netušil, že ich láska bude čoskoro minulosťou.

Informácie o tom, že dvojica už nie je spolu, Novému Času potvrdili viacerí ľudia z ich okolia, ale Martin Konrád sa ešte včera tváril, akoby sa nič nestalo. „Stále som s ňou a veľmi mi chýba,“ zahmlieval mladý spevák, ktorý sa s Kristínou zoznámil minulé leto. Chodili spolu sedem mesiacov, potom sa rozišli, ale tesne pred začiatkom SuperStar sa nositelia milých prezývok Bebenko a Bubuško dali dokopy.

Dnes by však mali byť opäť rozídení, čo je dobrá správa pre všetky Konrádove obdivovateľky a ctiteľky. Kým ony sú ochotné spraviť čokoľvek, aby si získali srdce tmavovlasého tínedžera, Kristína ich priateľstvo až tak osudovo neprežíva. Dá sa tak usudzovať aj z jej profilu na internetovej zoznamke, kde má okrem šteklivých portrétov, na ktorých pózuje v spodnej bielizni, aj fotografiu, na ktorej sa k nej túli neznámy mladík. Nuž a pri nej je popiska: „Ako rada by som ten deň vrátila.“ Možno tak naozaj urobila...

A ako momentálnu situáciu vníma mama Martina Konráda? „Myslím, že môj syn a Kristína boli a sú veľmi dobrí kamaráti, ale o vážnom vzťahu sa v ich prípade naozaj nedá hovoriť. Na také niečo je Maťo ešte primladý,“ dodáva.

Martin Konrád: Dostal kopačky!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)


Kristínke vraj prekážalo najmä to, že jej priateľa obletovalo priveľa dievčat.


Martin Konrád: Dostal kopačky!
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)


Takúto koláž si finalista umiestnil na internet.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu