Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Milionárka Malachovská: Prvý konflikt v zákulisí...

Iveta Malachovská
Iveta Malachovská (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Prvá žena, ktorá na Slovensku začala moderovať vedomostný kvíz Milionár, sa v moderátorskom kresle ani neohriala a už musia kompetentní v STV riešiť prvý konflikt. A typicky ženský!

Všetko sa točí okolo kostýmov Ivety Malachovskej (42), v ktorých sa moderátorka necítila dobre. Stylistka Špačková už kvôli celej situácii podala výpoveď.

Keďže do kresla moderátora vedomostnej šou si väčšinou sadá muž, oblečenie pre ženské moderátorky nie je v zmluve licencora presne zadefinované. Pretože však rozdáva peniaze, mala by vyzerať ako „business lady“. Ivetu Malachovskú sa v prvej fáze podujala zaodieť vizážistka a stylistka Renáta Špačková (40) spolu so svojím tímom. Tá svoje návrhy konzultovala priamo s anglickým vlastníkom licencie. „Licencor bol s našimi outfitmi spokojný,“ tvrdí Špačková. Väčší problém však onedlho nastal priamo v Mlynskej doline.

Malachovskej sa totiž navrhnuté oblečenie údajne nepozdávalo. „Bolo mi povedané, že Iveta sa v ňom necíti dobre a ani režisérovi sa nepáčilo,“ dopĺňa stylistka. „Pripravili sme teda outfity na prvé štyri výroby,“ prezradila Renáta, ktorá sa rozhodla od ďalšej spolupráce odstúpiť. „Vznikla tam nie úplne zdravá atmosféra a oblečenie už v podstate nebolo podľa našich predstáv,“ dodala expertka na módu.

Samotná moderátorka však celý problém nevidí až tak dramaticky a akýkoľvek konflikt v podstate popiera. „Nemáme žiadny problém ohľadom oblečenia. Renátka bola perfektná, šikovná a boli sme s ňou veľmi spokojní,“ tvrdila Novému Času Iveta Malachovská s tým, že ďalšie oblečenie jej budú pripravovať kostymérky z verejnoprávnej televízie.

„Sme presvedčení, že Iveta vyzerá v Milionárovi skvelo,“ skonštatoval aj PR manažér STV Jozef Gogola.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu