Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Sedem talentovaných dievčat: Ktorá z nich sa prespieva do finále?

Natália Hatalová má za sebou svoje najlepšie vystúpenie.
Natália Hatalová má za sebou svoje najlepšie vystúpenie. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Počas včerajšieho prenosu si mohli chlapci zvýšiť svoj „kredit“ hrou na hudobnom nástroji. Len traja z nich sa na to naozaj podujali. Dievčatá sa dnes snažili zladiť svoj spev s klavírom Richarda Rikkona a náhradou za hru na nástroji mali byť aspoň v niektorých prípadoch tanečné kroky.

Hoci boli rytmické pohyby na pódiu príjemným spestrením, hlavný dôraz sa stále kládol na spevácke výkony. Posledné semifinalistky si po minulom kole napravili chuť a i tie porotou menej favorizované adeptky na finále ešte môžu zamiešať karty. „Akademická rockerka“, ako v predošlom kole nazvala Dara Rolins Barbaru Šulíkovú, zaspievala taktiež výborne, no podľa Paľa Haberu tentoraz „bez srdca“. Gentleman Pyco pomohol na pódium Katke Smolinskej, ktorá po nešťastnom zranení nohy s jeho pomocou odkráčala zaspievať Slnečnú baladu od Pehy.

Porotu začína čoraz viac zaujímať, či mladí semifinalisti rozumejú textom, ktoré spievajú. Usmievavá Viera Berkyová sa priznala, že ani veľmi nie, i keď svoju skladbu precítila opäť perfektne a Dara Rolins „z nej bola hotová“. Krásnej balade One of us od Joan Osbourne Alex Zeleznikova rozumela bez problémov a možno aj preto zlepšila celkový dojem zo svojho vystúpenia. Najväčší „úlet“ si dovolila Ivana Kováčová. Tá pesničkou od Mariky Gombitovej pripomenula Haberovi skôr akúsi škôlkarku, ktorá „by k nim mohla prísť zaspievať na Mikuláša“. Znamenalo by to, že je asi prvou „superstáristkou“ s vlastným angažmán.

V dokrútke sa Ivana priznala, že na kastingu ani poriadne nerozumela, čo jej hovorí porotca Laco Lučenič. Ten si to vysvetlil po svojom a za údajnú príčinu považuje jeho vek, v ktorom „sa treba sústrediť na dve veci – udržať moč a myšlienku.“ Výborné výkony podali Natália Hatalová s Dominikou Mirgovou, ktorá mala v hľadisku početný fanklub. Kým Natália podala svoj doteraz najlepší výkon, u temperamentnej Dominiky sa chválospevy od poroty za pohyb a čistý spev zopakovali. Dievčatá dnes večer skutočne zabrali, čo môže pondelňajšie vyraďovanie poriadne zdramatizovať.

Síce už nie prekvapujúcou, no určite príjemnou bodkou za záverečným semifinálovým kolom bolo spoločné vystúpenie chlapcov so „slaďákom“ Love is all around. Z najlepších speváčok v doterajšej histórii slovenskej SuperStar, aspoň podľa Paľa Haberu, v pondelok opustia súťaž ďalšie dve. Pred bránami finále sa však zastavia aj dvaja chlapci. Už zajtra teda spoznáme finálovú desiatku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu