Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Deväť chlapcov zo SuperStar: Pesničky venovali najbližším

Ako prvý zaspieval horúci favorit poroty Marcel Berky.
Ako prvý zaspieval horúci favorit poroty Marcel Berky.

BRATISLAVA - V druhom semifinále speváckej súťaže sa deviatka chalanov po prvý raz predstavila už aj v sprievode klaviristu Richarda Rikkona.

Najťažšiu úlohu - zladiť svoj prejav s rytmom klavíra zvládli takmer všetci, horšie to u niektorých dopadlo s výberom piesne či s neovládnutím nervozity na pódiu.

Ako prvý zaspieval horúci favorit poroty Marcel Berky, ktorý podľa Haberu „zaspieva všetko“. Marcel, ktorý svojmu otcovi akoby z oka vypadol, nezaváhal ani pri tomto vystúpení, i keď si vybral pieseň od ženskej interpretky, Kelly Clarkson. Michala Chrenka a Tomáša Buranovského po ich nevýraznom speve porota „schladila“. Spolu s Marcelom Berkym svoje songy venovali rodičom. Na rozdiel od minulých kôl sa tentoraz pochvaly nedočkal ani Martin Konrád a u Tomáša Kraka by porotcovia najradšej videli viac drsnosti v prejave. Vraj by im neprekážalo, keby do textu vložil i nejakú nadávku. Martin pesničku venoval svojej frajerke a Tomáš spolužiakom.

Jozef „Joyo“ Rakyta chcel tak veľmi darovať krásnu baladu My immortal svojej kamarátke Sabinke, až ju podľa Haberu zaspieval tak nešťastne, žeby „ po ňom Sabinka určite niečo hodila“. A plyšák by to nebol. Tých si do zásoby nazbieral Filip Lénart, ktorý pesničkou od I.M.T Smile „prevalcoval“ aj ostatných chalanov. Prekvapením večera bol výkon Lukáša Pialu, ktorý si trúfol na skladbu Johna Lennona Imagine. Vychutnal si ju nielen Richard Rikkon na klavíri, ale i Laco Lučenič so zvyšnými porotcami, ktorých Lukáš precítením piesne príjemne zaskočil.

„Najdobrosrdečnejší rocker na zemeguli“ je podľa Haberu Róbert Šimko, ktorý by si za svoje podanie pesničky Mama, I’m coming home zaslúžil oveľa viac plyšákov. Aj toho „prelietavého“ netopiera, ktorý sa stal najobľúbenejšou rekvizitou večera. Kým Lukáš Piala Imagine spieval pre svoj vzor – Johna Lennona, Robo Šimko pieseň od Ozzyho Osbourna venoval okrem mamy i svojej kapele. Moderátori Adela a Pyco opäť raz dokázali, že sú majstri improvizácie a bude zaujímavé sledovať, koľko originálnych ohlásení reklamného brejku si ešte vymyslia. Už zajtra sa v klavírnom sprievode Richarda Rikkona predstaví deväť dievčat.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu