Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Pálffyovci: Saskiu majú v nemocnici!

Žigo a Andrea Pálffyovci majú strach o svoju dcérku Saskiu. Zobraziť galériu (6)
Žigo a Andrea Pálffyovci majú strach o svoju dcérku Saskiu.

BRATISLAVA - Peklo, ktoré vypuklo u Pálffyovcov, pokračuje! Po tom, čo sa dcérka Žiga (34) a Andrey (30), 7-mesačná Saskia, vyliečila zo zápalu pľúc, lekári nadobudli podozrenie, že dievčatko trpí inou, zatiaľ nezistenou chorobou.

A tak si ho nechávajú v nemocnici aj naďalej, aby zistili, čo malej Saskii vlastne je. Saskia musí zostať v nemocnici! Takto znel verdikt lekárov po tom, čo sa zdalo, že maličká je zo všetkého vonku. Nie je! Po prekonaní silného zápalu pľúc musí Žigova princeznička podstúpiť ďalšie náročné vyšetrenia. A to len preto, že lekári majú podozrenie na ďalšie ochorenie. "Lekári hovoria, že je to už fajn. Kedy Saskiu pustia domov, ale neviem. Ja aj môj manžel sme stále pri nej," povedala Andrea Pálffy-Belányi, keď sa jej dcérka vyliečila. Podľa zistení Nového Času sa maličká tak skoro domov nevráti.

Podľa lekárov má byť hospitalizovaná ešte viac ako týždeň. Lekári sa totiž snažia zistiť jej diagnózu, ktorá vraj nesúvisí so psychikou ani motorikou dievčatka. Pálffyovci majú strach, obrovský strach. Veď ide o ich jedinú dcérku. Musia byť však veľmi silní, iné im nezostáva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu