Nedeľa6. október 2024, meniny má Natália, zajtra Eliška, Elisa

Marika Gombitová odkazuje: Vrátim sa!

Mariku na opätovný návrat na pódiá presvedčili aj výzvy a prosby našich čitateľov.
Mariku na opätovný návrat na pódiá presvedčili aj výzvy a prosby našich čitateľov.

BRATISLAVA – Neprišla, videla, zvíťazila. Marika Gombitová (50) sa síce v piatok na finále Hitu storočia neobjavila, no napriek tomu sa najväčším hitom 20. storočia stala práve jej skladba Vyznanie.

A speváčkini fanúšikovia mali aj napriek neprítomnosti svojho idolu dôvod na radosť. „Ak mi to raz zdravotný stav dovolí, vrátim sa,“ odkázala Marika prostredníctvom moderátorky Jarmily Lajčákovej-Hargašovej.

Hoci sa nepotvrdili očakávania, že Marika sa zúčastní na Hite storočia, jej priaznivci neboli sklamaní. Všetkých na záver šou potešila moderátorka Jarmila Lajčáková, ktorá prezradila, že Marika telefonicky nechala pozdraviť divákov a poďakovala im za podporu. Novému Času však Lajčáková prezradila aj viac podrobností z telefonického rozhovoru. „Marika vravela, že na finále veľmi chcela prísť, ale zabránili jej v tom zdravotné ťažkosti. Ale keď jej to zdravotný stav dovolí, opäť príde medzi ľudí,“ povedala moderátorka.

Podľa zistení Nového Času Marikine ťažkosti súvisia s pľúcami, to však Hargašová nepotvrdila. „Marika nezvykne ľudí obťažovať svojimi problémami. Ona sama je nesmierne ohľaduplná, dokáže prejaviť úctu a pochopenie k starostiam iných a určite by si zaslúžila, aby sa k nej rovnako správali aj ostatní.“ Podľa Hargašovej určitú úlohu pri Marikinom rozhodovaní či ísť, alebo neísť do STV zohral aj mediálny tlak. „Marika je nesmierne citlivá a vnímavá, preto všetko, čo sa okolo nej dialo, na ňu nepôsobilo veľmi pozitívne,“ dodala Jarka.

Speváčka priaznivcom poďakovala aj prostredníctvom vlastnej webovej stránky. „A vyjadrila nádej, že príde v dohľadnom čase zaspievať oddaným priaznivcom v rámci svojho samostatného koncertu,“ píše sa v odkaze, pod ktorým je podpísaný PR manažment Mariky Gombitovej.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu