Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Maduar sa vracia: Dva mesiace hladovali

Návrat Maduaru si vyžiadal aj niekoľko dní hladovky. Zobraziť galériu (3)
Návrat Maduaru si vyžiadal aj niekoľko dní hladovky. (Zdroj: Nový Čas)

Kapela Maduar sa po siedmich rokoch vrátila na slovenskú hudobnú scénu.

Pred pár dňami vydali singel One way ticket – cover verziu skladby známej britskej kapely Eruption, ktorá hviezdila koncom 70. rokov, a už usilovne pracujú aj na novom albume. Návrat to však nebol ľahký! Chlapci si ho doslova odhladovali...

O tom, že chlapci berú svoj comeback skutočne seriózne, svedčí aj to, ako sa pripravovali na nakrúcanie videoklipu k One Way Ticket.

„Mali sme skutočne prísny režim. Dva mesiace sme sa poriadne nenajedli,“ smeje sa Ladislav Matyinkó. Celých osem týždňov totiž mohli jesť len celozrnné výrobky a výhradne beztukovú stravu, teda všetko varené na vode. Okrem toho trikrát do týždňa posilňovali a behali a dvakrát týždenne sa venovali aerobiku. Nečudo, veď klip, ktorý k skladbe vznikol, stál pol milióna korún, a tak muselo byť všetko tip-top.

V súčasnosti dvojici z Maduaru zaberá všetok čas príprava nového albumu s bondovským názvom 007. Ten vzniká vo Varšave a hotový by mal byť už o niekoľko dní. Bude vraj obsahovať nielen nové skladby, ale aj reedíciu starších hitov ako Do it, Anjel či Hafanana.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu