Sobota5. október 2024, meniny má Viera, zajtra Natália

Hudák radí Kalisovej

Michal Hudák Zobraziť galériu (2)
Michal Hudák

BRATISLAVA - „Prezradím ti, na čo si musíš dať pozor!“

Možno aj takéto slová si vypočula budúca moderátorka Televíznych Novín Miriam Kalisová (21) od svojho skúseného kolegu Michala Hudáka (36), s ktorým sa spoznala pred troma rokmi vďaka reality show Dievča za milión. A dodnes sa vraj kamarátia...

„Ona bola veľmi láskavá a všetci ju mali radi. Nielen dievčatá, ale aj členovia štábu. Mám na ňu len samé dobré spomienky a dokonca si občas aj zavoláme,“ prezradil Novému Času moderátor Michal Hudák, keď sme sa ho opýtali, či si ešte pamätá na Miriam Kalisovú z Dievčaťa za milión.

„Keď som ju uvidel na titulkách a dozvedel som sa, že sa stane moderátorkou Markízy, tak som jej tiež telefonoval a blahoželal k úspechu,“ pokračuje moderátor, ktorý sa priznal, že dal novej televíznej hviezde aj zopár cenných rád. „Povedal som jej, na čo by si mala dávať pozor, pretože v práci, ktorú chce vykonávať, na ňu číhajú všelijaké nebezpečenstvá.“ Čo mal na mysli? „Nechcem byť konkrétny. Týkalo sa to prostredia, v ktorom sa bude pohybovať. Ja len dúfam, že sa nepokazí, pretože ju poznám ako milé dievča a čisté stvorenie,“ uzavrel Hudák.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu