Streda26. jún 2024, meniny má Adriána, zajtra Ladislav, Ladislava

Farrah Fawcett: Nebo na ňu ešte počká

Náročná liečba rakoviny ju poznačila, Farrah sa však nevzdáva. Zobraziť galériu (6)
Náročná liečba rakoviny ju poznačila, Farrah sa však nevzdáva.

LOS ANGELES - Chodí zahalená do čierneho, akoby na ňu čakala zubatá. Americká herečka Farrah Fawcett dokončila chemoterapiu, ktorej sa podrobila pre rakovinu hrubého čreva.

Bývalá sexbomba a jedna z troch pôvodných hrdiniek seriálu Charlieho anjeli je napriek tomu optimistka.

Päťdesiatdeväťročná Farrah pôsobí unavene, snaží sa však usmievať. „Jej vyhliadky sú dobré. Teší sa na Vianoce s rodinou, ale musí sa zotaviť,“ vraví herečkin hovorca Mike Pingel. Rakovinu jej diagnostikovali koncom septembra po tom, čo sa neustále sťažovala na únavu. Lekári jej zistili nádor na hrubom čreve. „Bola šokovaná. Len plakala a plakala,“ prezrádza jej priateľka Joan Dangerfield.

Niekdajší sexsymbol Ameriky sa však nevzdáva. „Počas šesťtýždňovej chemoterapie nestratila na váhe a vypadlo jej len niekoľko vlasov. Každý nový deň brala ako dar,“ povedal jej hovorca. Herečka pritom trpela nespavosťou a bolesťami. „Cítila som, akoby som mala v tele páľavu,“ upresnila Farrah, ktorá u svojich najbližších našla silnú oporu.

Po jej boku stáli jej syn Redmond a životný partner Ryan O´Neal, ktorý ju neustále odhováral od myšlienok na smrť. „Je to veľmi silná žena. Milujem ju nadovšetko,“ vyznal sa O´Neal. Farrah, zdá sa, nebezpečenstvo zažehnala. V nebi tak jedného z Charlieho anjelov ešte nejaký čas neuvidia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu