Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Kým Lakatošová dojčila, manžel ju podvádzal!

Vzťah Silvie a Pavla trvá už trinásť rokov a mali aj dlhšiu pauzu. Zobraziť galériu (3)
Vzťah Silvie a Pavla trvá už trinásť rokov a mali aj dlhšiu pauzu.

BRATISLAVA - Štrnásť mesiacov po svadbe a len tri mesiace od narodenia prvého potomka moderátor Pavol Chovanec (40) „zahol“ svojej manželke, bývalej miss Silvii Chovancovej-Lakatošovej (34)!

Známy spíker si vyrazil na bratislavské vystúpenie svetoznámeho dídžeja Paula van Dyka, no spoločnosť mu nerobila matka jeho prvorodeného syna Christiana Pavla, ale neznáma blondínka. Práve s touto dievčinou sa spíker vášnivo objímal a držal ju okolo pliec!

V dave vyše osemtisíc tancujúcich ľudí si Paľo Chovanec myslel, že sa stratí ako ihla v kope sena. Mýlil sa. Neušiel pozornosti viacerých návštevníkov koncertu, ktorí Novému Času prezradili: „Držali sa za ruky, chodili spolu po celom areáli Incheby a bozkávali sa. Správali sa ako frajeri!“

Hodinu po polnoci, keď sa začalo vystúpenie hlavnej hviezdy večera - nemeckého dídžeja Paula van Dyka, Chovanec v objatí s neznámou kráskou sa tlačili v dave. Hladili sa po chrbtoch a vymenili si niekoľko vášnivých bozkov. Podľa očitých svedkov pôsobil Lakatošovej manžel značne opito.

„Bežne sa bozkám s ľuďmi, keď sa s nimi stretnem. Je to úplne normálne,“ snažil sa zahmliť horúci bozk Chovanec, no odmietol prezradiť, na čie pery pritisol svoje. „Bolo tam hrozne veľa ľudí a ja si fakt nepamätám, s kým každým som sa v ten večer stretol.

 Musel by som tú fotografiu vidieť, aby som to rozpoznal,“ vykrúcal sa z nepríjemnej situácie spíker. No o existencii pôvabnej plavovlásky vedia aj Chovancovi kolegovia z rádia!

„Už asi tri mesiace má nejakú známosť, ale veľmi sa s ňou neukazuje. Nikto nevie, kto to je,“ podotkol Paľov kolega a dodal: „Nerozumiem tomu, veď Pali a Silvia sú spolu trinásť rokov a preskákali už kadečo...“

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu