Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Zúfalé manželky: Majú zákaz otehotnieť!

Eva Longoria tvrdí, že si trúfa aj na päť detí. Zobraziť galériu (5)
Eva Longoria tvrdí, že si trúfa aj na päť detí.

BRATISLAVA - Patria medzi najúspešnejšie herečky súčasnoti, berú obrovské honoráre - no nemôžu otehotnieť! Zúfalé manželky z rovnomenného seriálu, ktoré sa už za dva dni predstavia aj slovenským divákom, dostali nedávno zmluvný zákaz rozširovať svoje potomstvo.

Všetko spôsobila herečka Marcia Cross (44), predstaviteľka Bree, ktorá čaká dvojičky a rodiť by mala až v apríli budúceho roka. „Je veľmi komplikované zakomponovať tehotenstvo do deja, preto už žiadna z vás nemôže otehotnieť,“ oznámil ostatným herečkám filmový štáb.

Zúfalé manželky sa však bránia! „Budem mať toľko detí, koľko mi Boh dopraje - dve, tri, štyri, pokojne aj päť,“ natruc vyhlásila Eva Longoria (31), alias seriálová Gabrielle. Krásna Eva sa síce bráni príkazom štábu, no ako sama priznala, kvôli svojej i partnerovej pracovnej vyťaženosti vlastné potomstvo zatiaľ neplánujú. Aj jej seriálová postava je bezdetná. Gabrielle Solis je totiž bývalá modelka, ktorá má všetko, na čo si spomenie, no svojho bohatého manžela podvádza so sedemnásťročným záhradníkom. A to je len jeden z osudov, ktorý na slovenských divákov čaká v úspešnom americkom seriáli Zúfalé manželky. Ten bude mať v Slovenskej televízii premiéru už zajtra večer.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu