Pondelok7. október 2024, meniny má Eliška, Elisa, zajtra Brigita

Zúfalú Teri neposlúchajú bradavky

Americká herečka Teri Hatcher svoje prednosti neukrýva do podprsenky. Potom má problémy... Zobraziť galériu (9)
Americká herečka Teri Hatcher svoje prednosti neukrýva do podprsenky. Potom má problémy...

LOS ANGELES - Neposlušné prednosti americkej herečky Teri Hatcher (41) stoja producentov seriálu Zúfalé manželky tisíce dolárov. Bradavky seriálovej slobodnej mamičky Susan Mayer si totiž robia, čo chcú a vytrčia sa v tých najnevhodnejších momentoch. Po nakrúcaní ich musia vždy prácne retušovať, aby neurazili úzkoprsých strážcov morálky.

Americký seriál Zúfalé manželky si získal srdcia nielen ženského publika po celom svete. Bývalá priateľka Supermana má však pri nakrúcaní nemalé problémy. V roku 2004 si na pľaci zlomila dve rebrá, keď sa jej podarilo zakopnúť o svadobnú tortu. Krátko nato jej spadla do oka črepina z prasknutej žiarovky.

No najväčšie starosti jej robia neposlušné bradavky, ktoré musia následne retušovať na počítači. Teri Hatcher sa rozčuľuje, pretože jej to pripadá nespravodlivé: „Prečo môžem mať o desiatej bradavky a o deviatej nie!?“ Seriál totiž vysielajú pred desiatou hodinou večer a nič erotické nemá vtedy na obrazovke čo hľadať. Ani vystupujúce bradavky Teri Hatcher.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu