Streda2. október 2024, meniny má Levoslav, zajtra Stela

Dara Rolins prekvapuje: Nečakaný zvrat vo vojne s bývalým!

Dara a Matěj: Vďaka Laure našli spoločnú reč. Zobraziť galériu (4)
Dara a Matěj: Vďaka Laure našli spoločnú reč.

PRAHA – Napätá situácia! Dara Rolins (38) ešte nemá ukončený súdny proces kvôli autonehode z minulého roka, a už jej hrozili ďalšie ťahanice. Expartner Matěj Homola (37) sa totiž po rozchode s pop divou naštval - chcel sa s ňou biť o spoločnú dcéru Lauru (2). Ako to dnes vyzerá so speváčkinými kauzami?

Čoskoro sa opäť stretnú! Matěj Homola nedávno rozvíril hladinu vyhlásením, že sa s Darou Rolins mieni súdiť kvôli starostlivosti o dcéru. Keďže sa má rocker už o pár dní vrátiť z Indie, zisťovali sme, aké sú momentálne vzťahy medzi exmilencami.

„Sme v dennodennom kontakte, už nemáme problém spolu komunikovať. Dokonca sme predbežne dohodnutí aj na spôsobe výchovy a starostlivosti o Lauru,“ prekvapila nás Dara. Po Matějovom obvinení, že dcéru v novembri uniesla do Ameriky, sa takmer nechce veriť, že našli spoločnú reč.

„Konečne mám po niekoľkých týždňoch beznádeje pocit, že život začína byť opäť krásny. Matěj je vďaka Laure navždy súčasťou môjho života a je dôležité mať dobré vzťahy. Nech sa stalo čokoľvek, vždy ho budem mať rada,“ šokuje ďalej speváčka.

Vyzerá to tak, že v jej osobnom živote sa už vyjasňuje. Ešte stále však nie je doriešená nehoda, pri ktorej Dara minulý rok zrazila motocyklistu Jiřího Rotrekla. Ten zraneniam podľahol. Momentálne je obvinenie stiahnuté, objavili sa však informácie o novom posudku. Ten si dal vypracovať advokát protistrany a vraj dokazuje, že blondínka išla v protismere.

„Napriek tomu, že usilovne hľadajú dôkazy o mojej vine, žiadne neexistujú,“ tvrdí Rolins. Podľa jej slov skúmal nehodu aj ďalší znalec, ktorý potvrdil správnosť stiahnutia obvinenia. „Nechápem, prečo sa ma niekto snaží poslať za mreže za niečo, čo som neurobila,“ povedala nám Dara. Uvedomuje si však, že kým má protistrana právo na odvolanie, prípad stále existuje. Ktovie, kedy sa definitívne uzavrie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu