Piatok20. september 2024, meniny má Ľuboslav, Ľuboslava, zajtra Matúš

Dá sa schudnúť pomocou vibrácií? Dá

Vibra tone vám pomôže schudnúť Zobraziť galériu (3)
Vibra tone vám pomôže schudnúť

Ak ste klikli na tento článok, pravdepodobne Vás trápi nadváha, nepekné kilá navyše alebo ste počuli o vibračných pásoch na chudnutie, ale neviete, či sa im dá veriť. V tom prípade ste tu naozaj správne, chceme Vám predstaviť jeden z najobľúbenejších vibračných pásov na našom trhu, ktorý sa dá navyše kúpiť za atraktívnu nižšiu cenu.

Vibra tone - malý zázrak?

Zázraky sa pri chudnutí nedejú, ale určite platí, že snaha a použitie tých správnych prostriedkov prinesú výsledky. Dôležité je vedieť, z čoho sa vlastne naše tukové pneumatiky skladajú a z čoho pozostáva celulitída, ktorej sa chce zbaviť snáď každá žena.

Pomarančová koža a kilečká navyše tvoria malé tukové bunky, ktoré sa dokážu neobmedzene zväčšovať a rozširovať. Pre ne je to výhoda, pre nás trápenie. Jediný spôsob, ako sa môžeme tukových buniek zbaviť, je rozbiť ich ma maličké kúsky, ktoré sa ľahko vyplavia z tela. Určite pomáha aj pohyb, ale musí byť intenzívny, pravidelný a zameraný na najkritickejšie oblasti. Na to si však musíte najať drahého osobného trénera alebo – Vám postačí práve Vibra tone.

Účinok vibračných pásov potvrdzujú nielen bežní komerční používatelia, ktorí s ním cvičia doma na gauči alebo v práci pri sedení za počítačom, ale aj vrcholoví športovci – Vibra tone napríklad pravidelne používajú ruskí tréneri profesionálnych atlétov.

Vibračný pás funguje jednoducho – pripevníte si ho na problémovú partiu (zadok, brucho, sthaná, ramená) a zapnete vibrácie. Tie sú rýchle a intenzívne, vysielané 30 až 50krát za minútu. Môžete si ich však sami regulovať pomocou diaľkového ovládača

 

Čo robia vibrácie s tukovými bunkami?

Tým, že Vibra tone pripevníte na konkrétnu časť tela, dostane sa najviac vibrácii na to najdôležitejšie miesto. Tukové bunky v tejto oblasti budú vobráciami rozbíjané, pritom sa tiež spaľujú kalórie a zahrievajú sa svaly, vďaka čomu sa Vaše telo príjemne uvoľní.

 

Pre koho je Vibra tone vhodný?

- pre všetkých, ktorí chcú vyformovať svoje ochabnuté svaly

- pre všetkých, ktorí chcú schudnúť a zbaviť sa celulitídy

- pre vás, ktorí máte často unavené a stuhnuté svalstvo

- pre mužov aj ženy bez ohľadu na vek

- pre všetkých, ktorí chcú naozaj zmeniť svoju postavu a neminúť pritom veľa peňazí!

 

Nezabudnite, že dnes je Vibra tone ešte cenovo výhodnejší. Tak neváhajte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu