ITF SLOVAKIATOUR a DANUBIUS GASTRO
BRATISLAVA - V termíne 21.-24.1.2010 sa v Incheba Expo Bratislava uskutočnili 16. medzinárodný veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakiatour a 17. medzinárodný veľtrh gastronómie Danubius Gastro.
Zároveň sa konali špecializované výstavy Poľovníctvo a Oddych, Wellness a Fitness, výstava obalových materiálov a baliacej techniky Gastropack a výstava strojov a technológií pre obchody Exposhop.
Veľtržná kombinácia je vrcholným podujatím pre všetkých s odborným či laickým záujmom o oblasti cestovného ruchu a gastronómie. Plochu 34 500 m² zaplnilo 768 vystavovateľov z 31 krajín.
Na ITF Slovakiatour boli zastúpené všetky typy subjektov pôsobiacich v cestovnom ruchu: tour operátori, zahraničné zastúpenia krajín, cestovné kancelárie, zastúpenia slovenských aj zahraničných regiónov a poskytovatelia služieb turistického sektora. Danubius Gastro prezentoval produkty a služby gastronómie, potravinárstva a hotelierstva. Nosnými oblasťami veľtrhu boli gastrotechnika, vinárstvo, potraviny, káva a technika na jej prípravu. Veľtrhy zaujali návštevníkov aj vďaka množstvu kvalitných sprievodných podujatí. Prvýkrát na Slovensku sa konala kulinárska olympiáda Bocuse D'Or a mnohí si vychutnali atmosféru diaľok prostredníctvom fotografií a filmov v rámci festivalu cestovania Camera Slovakia.
Veľtrhy navštívilo 68 362 milovníkov cestovania a dobrého jedla, čo predstavovalo oproti minulému roku 5%-ný nárast. Najbližšie sa ITF Slovakiatour a Danubius Gastro uskutočnia v termíne 20.-23.1.2011.
Veľtržná kombinácia je vrcholným podujatím pre všetkých s odborným či laickým záujmom o oblasti cestovného ruchu a gastronómie. Plochu 34 500 m² zaplnilo 768 vystavovateľov z 31 krajín.
Na ITF Slovakiatour boli zastúpené všetky typy subjektov pôsobiacich v cestovnom ruchu: tour operátori, zahraničné zastúpenia krajín, cestovné kancelárie, zastúpenia slovenských aj zahraničných regiónov a poskytovatelia služieb turistického sektora. Danubius Gastro prezentoval produkty a služby gastronómie, potravinárstva a hotelierstva. Nosnými oblasťami veľtrhu boli gastrotechnika, vinárstvo, potraviny, káva a technika na jej prípravu. Veľtrhy zaujali návštevníkov aj vďaka množstvu kvalitných sprievodných podujatí. Prvýkrát na Slovensku sa konala kulinárska olympiáda Bocuse D'Or a mnohí si vychutnali atmosféru diaľok prostredníctvom fotografií a filmov v rámci festivalu cestovania Camera Slovakia.
Veľtrhy navštívilo 68 362 milovníkov cestovania a dobrého jedla, čo predstavovalo oproti minulému roku 5%-ný nárast. Najbližšie sa ITF Slovakiatour a Danubius Gastro uskutočnia v termíne 20.-23.1.2011.