Pondelok23. september 2024, meniny má Zdenka, zajtra Ľubor, Ľuboš

Súťaž o fotografiu Slovenska s jarným motívom na www.GaleriaSlovakia.sk

www.galeriaslovakia.sk
www.galeriaslovakia.sk

Do 21. júna môžete pridávať fotografie Slovenska s jarným motívom na http://www.galeriaslovakia.sk/sutaz_jar09.php. Súťaž je o hodnotné ceny, ktoré venovalo AQUACITY Poprad, s.r.o. a vydavateľstvo ZONER, s.r.o. Hlavnou cenou je Víkendový pobyt pre 2 osoby v hoteli Mountain View **** v hodnote 330 EUR od Aquacity Poprad, s.r.o..

Zámerom stránky www.galeriaslovakia.sk je propagovať krásy všetkých kútov Slovenska pre tuzemských, ale aj zahraničných návštevníkov prostredníctvom fotografií, pridávaných samotnými užívateľmi stránky. Fotografie sú prehľadne zoradené podľa lokality až po obce a zároveň podľa viac ako sto kategórii podľa zobrazovanej témy. Sú tiež prepojené cez vizitky aj s textovými informáciami a informáciami o doporučených linkách, takže návštevník nájde súčasne s fotografiami aj potrebné informácie, ako akcie, linky, tipy a cestopisy.

Na stránke je aj ponuka komerčných a nekomerčných služieb cestovného ruchu pre Slovensko, ktorú je možné rovnako ako fotografie vyhľadať až po obec. Ďalej sú služby ešte delené podľa ďalších kategórií, takže je jednoduché a rýchle hľadanie konkrétnej služby na konkrétnom mieste. Do tejto časti môže ktokoľvek pridať vizitku služby. Slovenská mutácia ponuky služieb je bezplatná.

Portál sa neustále vyvíja, aj podľa pripomienok užívateľov. Preto sme vďační za akékoľvek pripomienky na vylepšenie portálu. Na rozdiel od iných fotoportálov, na www.galeriaslovakia.sk nie je podstatné hodnotenie zvládnutia techniky fotografovania. A tak sú tu fotografie, z ktorých sa nám tají dych, ale aj vyslovene amatérske momentky miest, o ktorých by sme sa ináč nedozvedeli. Preto nás asi najviac teší, ak v diskusiách k fotografiám, vyjadria návštevníci stránky údiv nad tým, že aj takéto krásne, neobjavené miesto máme na Slovensku.

Aj keď na portáli je už viac ako 5 tisíc fotografií, nejde nám ani tak o ich počet, ale o to, aby bol vytvorený čo najúplnejší obraz Slovenska. Teda, aby sme na ňom našli fotografiu aj tej najskrytejšej obce, ale aj fascinujúce nové pohľady na známe miesta, ktoré sa podaria, len keď sme na tom pravom mieste pripravení s fotoaparátom v ten jedinečný kratučký okamih.

Preto aj vy, ak máte v zásuvke (počítača, alebo aj skrine, lebo je kategória aj historických) fotografiu, ktorá môže doplniť chýbajúcu časť mozaiky obrazu Slovenska, pridajte ju aj s krátkym textom na www.galeriaslovakia.sk, aby sme sa aj my, čo máme radi Slovensko, mohli ňou potešiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu