Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Muž meškal do práce kvôli škaredej autonehode: Reakcia šéfa ho absolútne odrovnala! Pozrite, čo mu odkázal

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

USA – Predstavte si, že ste na ceste do práce, no zrazu sa stanete účastníkom nepeknej dopravnej nehody. Informujete svojho šéfa o situácii v nádeji, že pochopí vaše meškanie. Namiesto toho sa vás však bez váhania spýta, kedy sa dostavíte do práce. Napriek tomu, že to znie bizarne, presne toto sa stalo jednému zamestnancovi.

Dokonca mu poslal aj fotografiu zničeného vozidla, no šéf bol nekompromisný – opísal mu, že to nie je dosť dobrá výhovorka na meškanie a dodal, že za prijateľné ospravedlnenie považuje iba smrť v rodine. „Čo by ste odpovedali, keby vám toto povedal váš šéf?“ uviedol v príspevku používateľ sociálnej siete X známy ako Kira. Snímka obrazovky dokazuje, že zamestnanec poslal fotku svojho ťažko poškodeného auta svojmu šéfovi.

V reakcii na to šéf odpovedal: „Dajte mi aktuálne informácie o tom, kedy by ste mali byť tu.“ Ďalšia správa od mužovho vedúceho znie: „Je pochopiteľné, prečo meškáte, ale bez ohľadu na to, čo vám bráni v tom, aby ste boli na pracovisku, okrem úmrtia v rodine, toto nie je ospravedlniteľné v žiadnej spoločnosti.“ Netrvalo dlho a jeho príspevok získal množstvo pozornosti od ostatných používateľov sociálnej siete.

„Takíto manažéri ma desia, ako je možné, že je ich život taký mizerný?“ napísal jeden z komentujúcich. Ďalší uviedol: „Zablokovať a odstrániť. Nikdy sa nevracajte do takej práci. A ak sa vás niektorá spoločnosť v budúcnosti opýta, prečo ste odišli, môžete im ukázať túto snímku obrazovky.“ Tretí dodal: „Stalo sa mi to v mojej poslednej práci. Môj šéf sa ma spýtal, či som v poriadku, a povedal mi, aby som mu dal vedieť, ak niečo potrebujem. Byť dobrí nestojí nič.“

Viac o téme: PrácaZamestnanecAutonehodaŠéf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu